Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápisok Anyukái! Ti beteszitek...

Tápisok Anyukái! Ti beteszitek a maradék tápszert a hűtőbe vagy kiöntitek?

Figyelt kérdés

Azt is írjátok le mennyi idős a babátok.

Én mindig kiöntöm, mert nem tudom mennyire jó egy 1 hós babának, ha "újrahasználom", de sokszor 150et csinálok, csak 60at eszik meg (mint most is).. (altalaban 90-140et eszik).. az egyik ismerős anyuka azt mondta, ő berakja a hűtőbe, és a következő etetésnél használja, de az ő babája már fél éves (nem tudom számít e), szóval mást is eszik, és kevésbé érzékeny..

szerintetek újramelegíthetem én is?

(Nem mikróznám, azt tudom nem szabad)

2012. ápr. 20. 10:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Szia, én sem tettem el soha. Viszont remélem nem néztek hülyének, én megittam a maradékot. :)
2012. ápr. 20. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapostól lett tápszeres, kb 1 éves korig kiöntöttem, ami maradt, azóta újra felhasználom, ráadásul mikrózom is (1,5 éves). Még él. Semmi baja nem lesz a mikrótól sem a gyereknek.
2012. ápr. 20. 12:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Elso naptol fogva tapszeres a babam,most 2 honapos.

En nem ontom ki,hanem odaadom a kovetkezo etkezeskor.

Le lehet pontozni,de nekunk ahhoz draga a tapszer,hogy napi akar 20-100 milit kiontsek.

Mondjuk ma mar tudom mikor mennyit eszik meg es annyit keverek be.

Sot en elore be is keverem neki,es a hutobe taroljuk.

Semmi baja nincs a fiamnak!

2012. ápr. 20. 13:32
 14/15 anonim ***** válasza:
én sem raktam el sohasem, nagyobb korában sem, szerintem nem egészséges. Az én fiam sem volt nagy evő, ezért csak 60 vagy 90 ml-t csináltam, így nem kellett sokat kiönteni
2012. ápr. 20. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekünk volt egy időszakunk (kb. 1,5 hét), mikor egyszerűen nem volt hajlandó enni a fiam, akkor meghagytam, mert nem fogok egy doboz tápszert kiönteni a csapon.

Egyébként ha 50 ml-t hagy, kiöntöm, 100 ml-t vagy annál többet nem.

2012. ápr. 20. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!