Homeopátiával meg lehet előzni az oltási szövődményeket?
Meg lehet és érdemes is. Tudok cikket ajánlani a témában, de a személyre szabott homeopata orvos által adott és megfelelően szer mindig hatásos/abb.
Én a Thuját és a Siliceát adtam a kislányomnak a 3 és 4 hós oltások alkalmával, a 15 és 18 hónapos oltásokat homeopata orvos által adott szerrel fogjuk kivezetni,. mert ezeknek súlyosabb mellékhatásai lehetnek.
Szerencsére a komoly mellékhatások ritkák, de a megelőzés teljesen ártalmatlan, ennélfogva semmiképp sem mondható feleslegesnek.
Orvos anyuka
Kedves Első!
A kérdező nem az oltást szeretné elkerülni, hanem a mellékhatásokat minimalizálni. A mellékhatások igaz, hogy előfordulnak, de semmiképp sem mondhatóak normálisnak, maximum megszokottnak.
Kedves orvos anyuka! Szeretném, ha mellékelnél szakmailag hivatalosan is elfogadott, tudományos kísérletekkel igazolt publikációt az oltási szövődményekről, és ennek a megfelelően dokumentált valid mintával igazolt megelőzéséről is.
Tehát korrekt kísérleti eredményekre lennék kíváncsi és arra is, hogy mit kell "kivezetni" a szervezetből.
Ha gondolod, megadom priviben a dokink számát, ő biztosan tud neked linkelgetni, ha igényed van rá. Nem homeopata orvos vagyok, nem fizetek elő szaklapokra, illetve igen, de azok más területet ölelnek fel.
De inkább a szkeptikus fórumot javasolom, ott remekül el lehet beszélgetni hozzád hasonlóan gondolkodókkal, én nem vitázni jövök ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!