Baj ha nem forraltam a csapvizet 3percig? Nem eleg epp csak felforralni?
Nem hiszem, hogy baj. A lényeg, hogy fel legyen forrva.
Amúgy én is vízforralóban forraltam a vizet a tápszerhez és semmi probléma nem volt belőle.
(Amúgy egyszer bent voltunk kórházban, ahol megkértem 1-2 alkalommal a nővért, hogy forralja fel a vizet a tápszerhez, behozta a vizet, ami meleg volt, de nem volt felforralva. Szerencsére ettől sem lett baja a fiamnak, de ezután behozattam a vízforralót a kórházba a férjemmel.)
Én mindig Szentkirályit adtam az enyémeknek, azt nem kell forralni. Amúgy úgy tudtam, 5 percig kéne forralni a csapvizet.
Off a harmadiknak:
Nem tudom, más kórházakban hogy van, de nálunk Fehérváron mindig reggel forralták a vizet a gyerekosztályon, méghozzá elég sokáig. Utána abból csinálták a tápszert akinek kellett, sőt a koraszülött osztályra is onnan vitték a tápit. Én csak forralt vizet igényeltem, mikor bent voltam a gyerekekkel, és kaptam is mindig 1-1 palackkal. Lehet, hogy te is már a hűlőben levő vízből kaptál, ami eredetileg fel volt forralva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!