Fogzás miatt kipirosodott popsira adhatok másfél éves kisfiamnak Fenistil cseppet?
Figyelt kérdés
Hirtelen nagyon ronda vörös lett.2012. ápr. 17. 20:22
2/8 anonim válasza:
Kipirosodott popsira krémet kell kenni, szerintem mást teljesen felesleges.
Ha már nagyon piros akkor cink alapu krémet mint a Sudocrem vagy hasonlót, addig mindegy csak rendesen legyen kenve.
3/8 anonim válasza:
A popsit kend be sudocreammel, vagy neogranormonnal.
Legalábbis én sosem adtam neki ilyen cseppet, nem is hallottam még róla.
4/8 anonim válasza:
nem nagy ertelme van, az alergias kiutesre, csipesre, ill. nathara jo, csak orvosi javaslatra, max. annyi hatasa lenne, hogy egy kicsit lenyugtatna a picit, de nem hiszem hogy igy akarnad leszedalni
inkabb kenjed, ha nem segit a sudokrem, vagy csipi a pici popsiat, patikaban tudnak mast ajanlani
egy gyogyszeresz
5/8 anonim válasza:
nálunk is ez van most,én neogranormont vettem,sudo,már semmit nem ért...Ez legalább annyira jó volt,h már nem ég neki annyira,h ne tudjak hozzáérni...Amúgy vörös még mindig,fenistil csepp szerintem sem lehet hatásos.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sudo, Neogr. nem használ sajnos, 2 óránként cserélek már pelust és sokat van puci popsival is, jól befűtöttem neki a lakást. Remélem, hamarosan jobb lesz.
2012. ápr. 17. 21:44
7/8 anonim válasza:
Nàlunk mikor ilyen volt ès nem hasznàlt a Sudocrem, popsitörlô helyett minden reggel fôztem friss kamillàt ès azzal töröltem le, kis vattàval ès Bepanthen Plus-t is vettem ès mellè vmelyik cink tartalmùt (neugranormon vagy Sudo). Travocort kenôcs gyulladàsra valò ha nagyon csùnya, max. napi 2-szer de ez receptköteles.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálkozom ezekkel is majd. Talán mára kicsit jobb lett a helyzet.
2012. ápr. 18. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!