5 hónapos a kisfiam, ha esetleg megint terhes lennék akkor megtarthatom? Valaki hasonló helyzetben?
Szoptatok,de rendszeresen van már menszeszem.Nem szedek semmi fogamzásgátlót.
Ma szeretkeztünk a párommal,és mindig "megszakitásosan"
De ma "elment" bennem,erre én kérdezem tőle,hogy "ez mivolt?" Erre ő, "felölem jöhet a kistesó"
mondtam neki,hogy "felölem is,a baj csak az,hogy császármetszésel szültem,és kell várnuk még vele
Szerintetek menjek esemény utániért,vagy ha baba lesz akkor megtarthatom e? Mik az esélyeim,hogy normálisan kitudnám hordani?
Abortuszra nem mennék semmikép,csak ha a baba veszélyben lenne ez miatt!
Holnap elmegyek egy orvoshoz,megkérdezem tőle,hogy tableta,vagy megtarthatom ha ugy van!
Gondoltam ki kérem a ti véleményeteket is!
Én is császáros voltam, 1 évet mondtak.
A kórházban viszont az egyik lánynak programozott császárja volt, mert császár után hamar jött a tesó. Azt mondta, az orvosa nem repesett a boldogságtól, de nem kellett elvetetnie, csak újra császáros lett, meg megfigyelésre be kellett feküdnie előbb.
Én gyógyszert szedek, de ha mégis becsúszna, megtartanám (annak ellenére, hogy egy újabb császár gondolatától ráz a hideg). Egyetlen kivétel az lenne, ha az orvos azt mondaná, nem lehet. 7,5 hónapos a babám egyébként.
Mindenképpen kérdezz rá, ha gond lenne, inkább a 72 órás, mint az ab!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!