Nektek bevált a papaverin csepp?
Figyelt kérdés
Most írta fel a doki, mert nem használ az infacol a drágámnak!:(2012. ápr. 17. 17:55
11/14 A kérdező kommentje:
Értem!Ő is pukkant tőle..hajajj :D Köszönöm:)
2012. ápr. 18. 13:38
12/14 anonim válasza:
Az a jó! Mármint ha kijön! Azért fáj a pocakjuk, mert ott bent dolgozik a sok gáz..az én fiam olyan büdöseket pukizott tőle, hogy ijedtemben (ez halál komoly) felhívtam a dokit, hogy ez normális e. Kiröhögött. Azt mondta normális.(persze magában azt gondolta,hogy anyuka az aki nem normális)
13/14 A kérdező kommentje:
:DD ilyenek vagyunk mi anyukák, de jobb félni, mint megijedni!:))
2012. ápr. 18. 19:07
14/14 anonim válasza:
Eleinte nekünk sem vált be az infacol. Már teljesen kétségbe estem, hogy mi lehet a baj. Aztán elmentem a termék honlapjára, ahol egy csomó hasznos infót megtudtam róla. Például én azt sem tudtam, hogy fokozatosan lehet emelni az adagot, amit az esti órákban célszerű megtenni. Nem akartam váltani, mert érezem, hogy valószínűleg én hibáztam, úgyhogy újra neki futottunk, amikor is már megfogadtam a leírtakat. Pár nap múlva elmúlt a hasájás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!