Mennyi idős koráig szoptattad a gyermeked?
Kislányom: 6 hónaposan kezdük a hozzátáplálást, 11 hónapos koráig szopizott (aztán nem kérte)
Kisfiam: 5 hónaposan már elkezdtük, most 6 hónapos és őt is szeretném legalább addig szoptatni, mint a nővérét (remélem, hagyja - sokkal jobban érdeklődik az étel iránt...tegnap is jobban érdekelte a nokedli csirkepörkölttel, mint a cici)
Elsőt 5,5 hónapig szoptattam, leválasztotta magát, mert terhes lettem. Amúgy addig csak szoptattam, onnantól kezdve tápláltam hozzá.
Másodikat 6 hónaposan hozzátápláltam, 8 hónaposan leválasztódott (nagyon nem volt elég a tejem neki, a hozzátáplálást nem díjazta, a tápszert annál inkább).
A harmadikat 4 hónaposan elkezdték (védőnő és orvosi tanács) hozzátápláltatni, 8 hónaposan átváltattak szoptatásról tápszerre. Ezt bánom, mert nem volt igazuk. Egy picit sem hízott tőle jobban a lányom, csak a szoptatás rovására ment az egész...
De jó nektek!
Irigyellek titeket picit :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!