Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős koráig szoptattad...

Mennyi idős koráig szoptattad a gyermeked?

Figyelt kérdés
Mikor kezdted el a hozzátáplálását?
2012. ápr. 17. 11:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom: 6 hónaposan kezdük a hozzátáplálást, 11 hónapos koráig szopizott (aztán nem kérte)

Kisfiam: 5 hónaposan már elkezdtük, most 6 hónapos és őt is szeretném legalább addig szoptatni, mint a nővérét (remélem, hagyja - sokkal jobban érdeklődik az étel iránt...tegnap is jobban érdekelte a nokedli csirkepörkölttel, mint a cici)

2012. ápr. 17. 12:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást. Most 13 hónapos, és az elalvásokhoz még szopik.
2012. ápr. 17. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Elsőt 5,5 hónapig szoptattam, leválasztotta magát, mert terhes lettem. Amúgy addig csak szoptattam, onnantól kezdve tápláltam hozzá.

Másodikat 6 hónaposan hozzátápláltam, 8 hónaposan leválasztódott (nagyon nem volt elég a tejem neki, a hozzátáplálást nem díjazta, a tápszert annál inkább).

A harmadikat 4 hónaposan elkezdték (védőnő és orvosi tanács) hozzátápláltatni, 8 hónaposan átváltattak szoptatásról tápszerre. Ezt bánom, mert nem volt igazuk. Egy picit sem hízott tőle jobban a lányom, csak a szoptatás rovására ment az egész...

2012. ápr. 17. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:
A lányomat 6 hónaposan kezdtem hozzátáplálni, 22 hónapig szopizott. A fiamat szintén 6 hónaposan kezdtem, 13 hónapos, még szopizik.
2012. ápr. 17. 21:50
 15/15 A kérdező kommentje:

De jó nektek!

Irigyellek titeket picit :))

2012. ápr. 18. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!