7,5 hónapos a kislányom. Az utóbbi időben nagyon feszült vagyok. Ha kisírom magam csak akkor érzem jól magam. Nagyon fáradt vagyok. Mit csináljak szerintetek?
Szedj napi 5*1 Kalium Phosphoricum Schüssler-sót, legalább 10 napig.
Esténként igyál gyengére főzött citromfű-teát, párologtass levendulát, és szedj Magne-B6-ot.
Próbálj heti 2-3-szor kimozdulni egyedül, kozmetikus, úszás, vagy csak egy rövid séta.
Lehet hogy vérszegény is vagy, arra pedig igyál Eisenblut szirupt, szuper!
Fel a fejjel, sokan voltunk ezzel így!
Folyt. Felment a vérnyomásom, a pulzusom, szédültem, nem
Kaptam levegőt, pánikrohamaim voltak hogy meghalok... elmentem az orvoshoz, kivizsgálát, Makk egészséges vagyok, csak az itthonlét egyedüllét így jött ki, ő tanácsolta a konditermet, és hogy mozduljak ki, találjak elfoglaltságot, be is vált.
10:13-as vagyok. Nem írt gyógyszert az orvos, csak változtatni kellett az életvitelen, ami ment is. Elmondtam a férjemnek is hogy mi a bajom, jól esett neki elmondani, mert valahol szégyeltem, magamban nem akartam tartogatni, örlődni. Tudom hogy sz@ar, nincs kedve az embernek semmihez, untam a takarítást főzést mindennapi sétát, már mindenféle jártunk. Én nagyon magamba fordultam, nem mertem elaludni mert féltem meghalok! Napközben is készítettem ki lányomnak inni enni, ha meghalnék ne legyen addig éhen szomjan míg haza ér a párom, nagyon rossz volt, de a legdurvább, mikor elkapott a félelem, össze vissza vert a szívem és felment a pulzusom 120-ra, pedig csak ültem. Nagyon rossz volt!
Neked kell elhatároznod magad, hogy vátoztatatsz, kimozdulsz, keresel valami elfoglalatságot!
Péntek vagy szombat estére hívd el valamelyik barátnődet kávézni majd moziba, már a készülődés, hajmosás smink... jót tesz! Barátkozz, szervezz a babával programokat, olvass szerelmes regényeket, vagy varrj babát, vagy kispárnát, vagy valamit a fiadnak. Utazzatok el a nagyihoz, ha van kedved, ha nincs, menj valamerre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!