Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7,5 hónapos a kislányom. Az...

7,5 hónapos a kislányom. Az utóbbi időben nagyon feszült vagyok. Ha kisírom magam csak akkor érzem jól magam. Nagyon fáradt vagyok. Mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés
Többször elmentem már egyedül, de akkor sem lett jobb. Még mindig szoptatok. Sokszor azt érzem, hogy elegem van itthonlétből. Ne vessetek meg, de nekem nagyon monoton és unalmas.
2012. ápr. 17. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Szedj napi 5*1 Kalium Phosphoricum Schüssler-sót, legalább 10 napig.

Esténként igyál gyengére főzött citromfű-teát, párologtass levendulát, és szedj Magne-B6-ot.

Próbálj heti 2-3-szor kimozdulni egyedül, kozmetikus, úszás, vagy csak egy rövid séta.

Lehet hogy vérszegény is vagy, arra pedig igyál Eisenblut szirupt, szuper!

Fel a fejjel, sokan voltunk ezzel így!

2012. ápr. 17. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Igyál rendszeresen mandala teát:

[link]

nekem a Night Flight vált be igazán.

2012. ápr. 17. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Hívj át másik kisbabás anyukát, menjetek együtt sètálni, vagy játszóházba! Keress fel régi barátnőket! Ne egyedül, társasággal szervezz programot, akivel tudsz beszélgetni! Változtatni kell, vagy szakembertől segítséget kérni, mert ez csak rosszabb lesz sajnos. Engem az lendített ki, eljártam konditerembe heti 3x barátnővel, átjönnek szinte minden nap barátnők kigyerekkel, meg elkezdtem bababörzére járni eladni a kinőtt ruhákat, meg a neten, így lefoglaltam magam, volt cél, program, nem volt időm magamba fordulni. Én az itthonlétbe bele betegedtem
2012. ápr. 17. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Folyt. Felment a vérnyomásom, a pulzusom, szédültem, nem

Kaptam levegőt, pánikrohamaim voltak hogy meghalok... elmentem az orvoshoz, kivizsgálát, Makk egészséges vagyok, csak az itthonlét egyedüllét így jött ki, ő tanácsolta a konditermet, és hogy mozduljak ki, találjak elfoglaltságot, be is vált.

2012. ápr. 17. 10:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Gyógyszert is kellett szedned?
2012. ápr. 17. 10:31
 6/9 anonim válasza:
Dehogy vetünk meg! Hiszen ezzel nagyon sokan voltunk így. :) Ahogy az előző is írta, jó ötlet eladni a baba kinőtt holmijait pl. vaterán, teszveszen. Mire lefotózod, felrakod őket, már egy picit ki is kapcsoltál. Érdemes megnézned, hogy van-e a lakóhelyeden baba-mama klub, ahova elmehetnétek a picivel. Próbálj sétálni a játszóterek közelében, és ott össze tudsz ismerkedni más anyukákkal. Kitartás!
2012. ápr. 17. 12:12
 7/9 anonim ***** válasza:

10:13-as vagyok. Nem írt gyógyszert az orvos, csak változtatni kellett az életvitelen, ami ment is. Elmondtam a férjemnek is hogy mi a bajom, jól esett neki elmondani, mert valahol szégyeltem, magamban nem akartam tartogatni, örlődni. Tudom hogy sz@ar, nincs kedve az embernek semmihez, untam a takarítást főzést mindennapi sétát, már mindenféle jártunk. Én nagyon magamba fordultam, nem mertem elaludni mert féltem meghalok! Napközben is készítettem ki lányomnak inni enni, ha meghalnék ne legyen addig éhen szomjan míg haza ér a párom, nagyon rossz volt, de a legdurvább, mikor elkapott a félelem, össze vissza vert a szívem és felment a pulzusom 120-ra, pedig csak ültem. Nagyon rossz volt!

Neked kell elhatároznod magad, hogy vátoztatatsz, kimozdulsz, keresel valami elfoglalatságot!

Péntek vagy szombat estére hívd el valamelyik barátnődet kávézni majd moziba, már a készülődés, hajmosás smink... jót tesz! Barátkozz, szervezz a babával programokat, olvass szerelmes regényeket, vagy varrj babát, vagy kispárnát, vagy valamit a fiadnak. Utazzatok el a nagyihoz, ha van kedved, ha nincs, menj valamerre:)

2012. ápr. 17. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló, mondjuk nekem nem volt halálfélelmem, de sokszor indokolatlanul felment a pulzusom, dobogott a szívem, nagyon kellemetlen volt. aztán jött a jóidő, rengeteget sétáltam, beszélgettem más anyukákkal, szépen lassan elmúlt. Csak én elkövettem azt a hibát, hogy elkezdtem a az interneten olvasottak alapján diagnosztizálni magam, és mindenféle betegségeket beképzeltem magamnak. Szóval ezt te ne csináld.:) Beszélgetés más anyukákkal, figyelemelterelés, Magne b6, ezek segítettek.
2012. ápr. 17. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azóta már van egy 4 hós kisfiam is, szóval most már kettővel vagyok itthon, reggeltől estig egyedül.Annyi dolgom van, hogy egyszerűen nincs időm magammal foglalkozni. Nem mondom, hogy nincsenek sz@rabb napjaim, de alapvetően jól vagyok. Szóval fel a fejjel, el fog ez múlni!
2012. ápr. 17. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!