Akinek 4 kilóval vagy a felett született a babája?
gyönyörű kis mosolygós :)))
de tényleg idősebbnek tippelném, mondjuk 3 évesnek, de semmiféleképpen nem duci vagy ilyesmi, nagyon arányos :)))
Ez érdekes, hogy lányom 3 éves, ő is 18 kg, 100 cm, sokan azt gondolják a paraméterei után hogy kövér, holott még véknyabnak tűnik mint a belinkelt képen a kislány:)
Egyébként nekem ez egy normális súlynak tűnik hogy 100cm, 18 kg, mert ha ránézek a lányomra, a kislánya a belinkelt képen, jól néz ki, cuki, nem túl husi, olyan pont jól néz ki, látszik hogy esznek normálisan.
Nekem inkább az tűnik fel ha valaki azt írja hogy 95-100 cm közötti, és 12-13-14 kg, mert szerintem az sovány, és nekem nem szép, mert olyan sovány kezei lábai vannak barátnők gyerekeinek, + a nagy előre álló pocak. Látszik hogy nem esznek, betegesek...
4200 g 59 cm, természetes szülés, a 37. héten (GDM-es voltam)
3 éves koráig szopizott.
Most 8 éves 140 cm és 35 kg :D
Ja és kisfiú
A lányom 3950grammal és 61 cm-vel született!
Fél évesen: 74cm 8480gramm
1 évesen: 82cm 10,5kiló
2 évesen: 96cm 13 kiló
Most 2 éves 4 hós, már 100cm és 13,5kiló
Még szopik,és 3 hét múlva kb érkezika hugija,aki valószínű kicsit lesz csak súlyosabb, a dokiszerint,viszont tuti hosszabb lesz vagy 3-4 cm-vel!Hát kiváncsi leszek...62-esnél nagyobb rucit nem tettem be a kórházi cuccba...
Sima szülés volt,és még elsőhöz képest gyors is,gátmetszésem lett sajna,de a többi atermészetesen zajlott..Most valszeg az sem leszha ügyes leszek...
2 éves kislány és 37 hetes pocakcsajszi anyuja
1. baba, kilány, 3800g, 55cm, természetes úton, minden beavatkozás nélkül, gátmetszés nélkül
2. baba kisfiú, 4000g, 58cm, természetes úton, beavatkozás és gátmetszés nélkül
Én egyébként vékony testalkatú, viszonylag keskeny csípőjű vagyok. 175cm, 60kg.
A tévhitekkel ellentétben akár ötkilós babát is meg lehet természetes úton, gond nélkül szülni, ha nem avatkoznak bele. Minél több a beavatkozás, annál inkább esélyes a vákuum, császár, stb.
Lányom 4050grammal és 57cm-el született.Császároztak,mert leesett a baba szívhangja.Most 8 hónapos múlt.Csak másfél hétig szoptattam(de akkor is ki kellett egészíteni tápszerrel),mert elfertőződött a császáros vágás és antibiotikum kúrán voltam,3 hétig mindennap jártam a kórházba kezelésre.
1.hónap:5205g és 58cm.
2.hónap:6020g és 61.5cm.
3.hónap:7000g és 66cm.
4.hónap:7775g és 67cm.
5.hónap:8250g és 69cm.
6.hónap:8600g és 71cm.
7.hónap:9200g és 74cm.
8.hónap:most még nem voltunk mérésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!