Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapossal belföldön...

11 hónapossal belföldön nyaralni - felelőtlenség, önzőség?

Figyelt kérdés

Barátnőm szerint igen. Én eléggé sértve érzem magam, hogy emiatt önzőnek gondol.

Bababarát szállodába megyünk. Lesz kiságy, pancsoló, játszóház, délután gyümölcskóstolás. Természetesen végig együtt leszünk.

A lányom jól elvan, amikor a nagyszülőknél vagyunk, nem zavarja az idegen hely, idegen ágy.

Ti mit gondoltok?

2012. ápr. 16. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És óvodába se vidd soha, mert akkor is kiszakítod, sőt még ott szülő sem lesz vele, a bölcsődét meg ne is említsd, mert gyerekgyilkos leszel....
2012. ápr. 16. 17:17
 12/13 anonim ***** válasza:

egyátalán nincs igaza.

a gyerekek fantasztikusan jól alakalmazkodnak, és kell is őket edzeni.

lányom 9 hós korától bő 1 éves koráig átépítettük a lakást úgy hogy benne laktunk. reggel elvittem nagyszülőkhöz, barátokhoz, este hazajöttünk. folyton változott a környezet, csak mi voltunk állandóak számára és nem is vágyott többre. a védőnő is álmélkodik folyton, hogy az ilyen korú gyerekek nem szoktak ilyen barátságosak, könnyen oldódók lenni.

más gyereket ismerek, aki gyakorlatilag a 4 fal közt nő fel. minden újra megijed, kifordul magából pl.ha a szomszéd átjön vendégségbe. megszokta hogy minden körülötte forog. később fog meglepődni, hogy a világnak nem ő a középpontja.

2012. ápr. 16. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
12:44es vagyok,kisfiam szinte születése óta jön-megy első két hétben anyukámnál voltam,majd 3 hónapos korig anyóséknál,aztán költöztünk,azóta költöztünk mégyegyzser és nyáron új helyre költözünk,2-3 hetente nagyszülőket látogatunk,egy tündéri,barátságos,kiegyensúlyozott gyerek,aki imádja a társaságot,az új helyeket,a barátnőd hülyeségeket beszélt,egy kisbabának is jó a társaság, a környezetváltozás,sőt úgy fejlődik jobban
2012. ápr. 16. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!