16 hónapos babátok mivel szeret játszani?
Figyelt kérdés
Az én lányomat egyik játék sem köti le max pár percig.2012. ápr. 16. 08:58
1/9 anonim válasza:
Az én fiamat sem köti le bár őt sosem kötötte le most inkább csak megy egész nap a lakásban és pakol meg fedezi fel az új dolgokat.A legjobban az tetszik neki amikor az ablakban nézegeti a madarakat meg a kutyákat:)
2/9 A kérdező kommentje:
Az enyém is pakol egész nap, de ha két percig nem rá figyelek akkor már balhé van :)én viszont elfáradok, jó lenne találni valami játékot amit egy helyben lehet játszani vele és mondjuk negyed órát így eltölteni.
2012. ápr. 16. 09:11
3/9 anonim válasza:
Nyugiiii az én kicsikéim is ilyenek semmi de semmi nem köti le őket 2 percnél tovább:))Mondjuk a múltkor azt írta nekem egy anyuka a gyermekéről aki egyidős az én gyermekeimmel hogy 2-3 órahosszát is elvan a gyereke,hahahah jó vicc!!:)))
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem van egy 11 éves lányom is. Ő ennyi idős korában tényleg elvolt órákat is. Ott volt mellettem, eljátszott mindenfélével, soha nem pakolt ki semmit, nem rohangászott eszeveszetten és nem került minden percben életveszélybe...most meg itt van a másik lányom és nézek, hogy most mi van?!
2012. ápr. 16. 09:58
5/9 anonim válasza:
Számomra csak hihetetlen hogy egy ilyen pici gyermek órákig elvan de lehetséges hogy akkor az enyémek hiperaktívak:)))sőt hiper-szuper aktívak kegyetlen ami energia van bennük és csak az új érdekli őket és csakis az ami veszélyes:)
6/9 A kérdező kommentje:
na jó, akkor legalább nem vagyok egyedül :)reménykedtem valami varázs játékban ami lekötné...
2012. ápr. 16. 10:05
7/9 anonim válasza:
Jelenleg a padlón tartózkodik több műanyag tál, egy habverő, fakanalak, papírdoboz, uzsonnásdoboz, különböző méretű ételesek, és egy sereg kicsi tenyérbe illő műanyag állatka. Egész délelőtt őket "főzte", pakolgatta :)
8/9 anonim válasza:
Nekem is nagyobbik(12 éves) teljesen elvolt magának szó nélkül.Volt ,hogy szólongattam, hogy a szobában van-e még? A kisebbik , mint az ördög. Egy örökmozgó.De kint a szabadban nagyon le tudja magát kötni.Homokozik, húzogatja maga után a játékokat, segít füvet szedni a pipiknek, imád bicikli-gyerekülésben biciklizni, labdázni...de néha a kerti csapot is megtalálja, de már azt is kikötöttem.Vásárolni is szeret, főleg, ha segíthet pakolni.Szerintem az a lényeg, hogy amit tud, azt hadd csinálja ő.Hűtőbe pakolni vásárlás után, teregetésnél adogatja a ruhákat, mosogatógépből adogatja az edényeket, valamit ő tesz a helyére, eteti az állatokat, "cipekedik".Bent játszani főleg társaságban szeret, de van úgy ,hogy csak ülök mellette és akkor eljátszik egyedül.
9/9 anonim válasza:
Csodák nálunk sem történtek, volt (kb ennyi idősen) hogy semmi sem kötötte le, csak ment és pakolt, de szerencsére ez 1 hónap volt, és utána minden rendben.
Én lányom a Coloria plüss játékokat kedvelte a leginkább, de hát ez gyereke válogatja.
Nyugodj meg gyorsan megváltoznak majd a dolgok, ez csak egy időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!