Elkaptam valami nyavalyát, fáj a torkom. A babócám meg ma viszonylag sokat tüsszög, hogy előzhetem meg, hogy elkapja?
Maszkot viselek, de tudok valamit tenni?
Oscillococcinumot kaphat egy 4 hós bébi megelőzési célból?
Mennyit?
(fele részben anyatejes, fele részben tápos, szóval az anyatej védelmét is csak 50%-ban élvezi...)
Valószínűleg egy rokon gyerkőc hozta hozzák a kórt, nála náthás tünetek voltak, semmi más... sajna azután jött ki rajta, hogy itt jártak látogatóban... szuper!
Túlaggódod. AMit el fog, azt úgyis el fogja kapni, nem tudod meggátolni.
Élni kell, ez ezzel jár.
Első válaszolónak: az éjjel felvilágosíthattad volna a kislányom a véleményedről, miközben visított, mert nem kapott az orrán levegőt, hiába porszívóztam, és csepegtettem, így se aludni, se enni nem tudott.
Másodiknak pedig köszi, hogy segítesz!
Rohanok a patikába!
Megnéztem neten a betegtájékoztatót, és ezt találtam:
Ne alkalmazza a Meditonsin cseppeket
·ha a készítmény bármely összetevőjével szemben túlérzékeny,
·ha alkoholbetegségben szenved.
·7 hónapos kor alatt csecsemőkre vonatkozóan nem állnak rendelkezésre kielégítően dokumentált tapasztalatok, e korcsoportban nem alkalmazható a gyógyszer.
Most akkor nem értem.
Neked ki mondta a 4 hónapos kort?
Adható akkor 4 hósomnak, vagy nem?
Segííííts kérlek!!!
Szia
Ne haragudj, azóta nem voltam itt fent. :(
Én öt hónaposan adtam neki. Anyósom hozta, a gyógyszertárban mondták neki. Remélem már jobban van a babócád!
Szia! Hát sajna rendesen elkapta...
De már kifele mászunk a vírusból...
Azért köszönöm, majd legközelebb már felkészültebb leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!