Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen játékkal játszik sokat...

Milyen játékkal játszik sokat a 7-12 hónapos babád és milyen játék az, ami pénzkidobás volt?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 14. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerencsére mi sokat örököltünk.A harmadik gyermekem 7 hónapos és maradt a nagyobbakról..De amivel szívesen játszik az minden ami zenél,villog,hangot ad.Tapasztalataim szerint a fejlesztő játékokkal mindegyik szívesen játszott!
2012. ápr. 14. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Telefon, töltő, kábelek érdeklik a legjobban + még a popsitörlős zacskó+doboz, az ajtónyitogatás és a wc papír gurigák...na meg a motor, bébitaxi, kisbicikli kerekeit szereti pörgetni. Először ehhez fel kell ezeket borítania:))

Amúgy rengeteg játéka van 9 hónaposan. (tanulókutya, sütifaló kincsesbödön, FP majom, FP csiga, mókakockák- na ezt is szereti!- FP pihiszéket szintén piszkálni szereti, a csatot. Ezen tanult meg kapaszkodva felállni. Jajj, nagyon sok játéka van, mind minőségi, de nem érdekli, csak amiket az elején írtam...)

2012. ápr. 14. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom 9 hónapos. Ugyanazokat szereti, mint az előző válaszoló babája + Fejlesztö játékot tudsz venni, amit késöbb is tud használni. Pl. a forma alakokat bele lehet dugni egy gömbbe. Ezt imádja rázogatni, amíg szét nem esik, és egyenként vizsgálja a formákat. Nekünk is van rengeteg minöségi játékunk, és sem a fiam nem játszott vele, sem a lányom. Én úgy tapasztaltam, hogy a minöségi játékok vásárlásának csak 3-4 éves korban van értelme. Addig pénzkidobás. Csak mi akarunk jót, de nekik még nagyon rövid a figyelemösszpontosításuk, az egy játékra való koncentráció.
2012. ápr. 14. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
11 hónapos lányom abszolút kedvence a fisher price tanulókulcsok,de szereti a sütifaló bödönt,és a zenélő könyvét is.Bár ő mindent szeret amit lehet nyomogatni,ami zenél,villog,és nálunk is nagy kedvenc a távirányító,telefon,laptop,ilyenek :)
2012. ápr. 15. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!