Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos lányotok hány kg,...

10 hónapos lányotok hány kg, hány centi?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 14. 20:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Lánykám lassan 10 hónapos de nem úgy tűnik mint aki 8 kiló akarna lenni bármikor is :) 70 cm és 7,50 a súlya :) Már nem érdekel ez a súly mizéria! A mérleget is ki fogom hajítani, csak felesleges ideg....! Jó kedélyű, jó alvó okos kislány.... bejárja a házat pörög egésznap... Már csak egy alvás van délután... Mit is várok? :D Hízni így én sem tudnék bármennyit ennék :D Nyugi kérdező :D Nekünk topmodell csajaink vannak :D
2012. ápr. 15. 02:37
 12/14 anonim válasza:
Az én kislányom 6,95 kg most 10 hónaposan, pedig 3220 grammal született. Magassága kb.72-74 cm. Én állandó parában vagyok a súlya miatt, pedig nem kellene. Hozzáteszem én 43 kg. vagyok, az anyukám 65 évesen 45:). Egyébként változóan eszik, múlt héten sokat evett, most meg megint nem nagyon kell neki semmi...ez van. Én annak idején 1 évesen voltam 6,8 kg. Így már le is hagyott:)
2012. ápr. 17. 16:25
 13/14 anonim ***** válasza:
A kislányom 1940 gmal és 42 cm-rel született. Most 10 hónaposan 9505g és 76 cm volt.
2012. jún. 4. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
4. és 6. válaszoló vagyok. Voltunk vérvételen teljesen más miatt, de mondtam a dokinak hogy egy füst alatt akkor nézzük meg egészséges e, nem e valami gond miatt ekkora, ha már úgyis bökik akkor. És semmi gond, minden értéke rendben van. :-)
2012. jún. 4. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!