A szelepes MAM cumisüveg segíthet a babámon? Bőv. Lent.
Segíthetne, de szerintem nem ér ennyit. Én nem tudtam szoptatni, ezért fejtem, és cumis üvegből adtunk neki a lefejt tejet. Ilyen, szelepes MAM cumis üvegünk is van egy, meg van sima is, és való igaz, hogy ha a szelepesből kapott, nem fájt a hasa.
Viszont ha cumis üvegből eteted, teljesen leszokhat a szopásról, és a fejéssel egy hatalmas macerát veszel a nyakadba, szóval én a helyedben mégis inkább szoptatnék. Több büfiztetés, és az motiváljon, hogy ez a kisebbik rossz. Használd ki, hogy tudsz szoptatni, rengetegen hálásak lennének, ha tudnának.
Semmiképpen nem szabad a szopiról leszoktatni, mert el fogja a melledet utasítani egy rövid idő után, a cumiból sokkal könnyebben jön a kaja.
A fejés viszont közel sem olyan hatékony, mint a szoptatás, drasztikusan csökkenhet a tejmennyiség! Kitartás pocifájás ügyben, az én babámnak olyan 3 hónapos kora körül jelentősen csökkent a fájdalom.
Akkor ez az ötletem kilőve!Nem akarom, hogy kevesebb legyen a tejem.Ez egy hírtelen ötlet volt.Nem gondoltam át.
Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!