Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik rajzfilmsorozatot...

Melyik rajzfilmsorozatot szeretitek ti magatok is? (Minimax és hasonlókról)

Figyelt kérdés
Én a Bogyó és Babócát, a Kisvakondot és az Arthurt. :)

2012. ápr. 14. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Calliou, Charley mackó, Uki, Noddy. Nálunk csak Minimax van.
2012. ápr. 14. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Éna Wudlisat szerettem...

Megnálunka chuggington amenő..meg a póni...Aztmár én nagyon unom :)

2012. ápr. 14. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Arthur, Kisvakod, Caillou dettó, meg az Oscar oázisa, Sün Alfréd, A varázslatos iskolabusz, A bajkeverő majom.

A Bogyó és B. is aranyos, de töményen maga az agyhalál, egymás után következve pár rész után sikítani tudnék tőle :) Persze hogy a kicsinek ez a kedvence :)

Ja és a Balu kapitányt, a Kacsameséket és a Gumimacikat is nagyon szeretem, kívülről fújom a zenéjüket a mai napig :)))

2012. ápr. 14. 18:07
 4/11 A kérdező kommentje:
A varázslatos iskolabusz a kedvencünk volt a lányommal. Az Oscar tényleg:)
2012. ápr. 14. 18:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Töményen nem menne a Bogyó nekem se.

A woodlik is jó, a pónikat nem bírom.

2012. ápr. 14. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Eszes Jess,Oscar oázisa,Arthur.A lányom imádja még a locsi-fecsi Mártát is.
2012. ápr. 14. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Oscar, Locsifecsi Márta, Leon the Lion, Varázslatos iskolabusz, Sabrina, Bibi és Tina, Noukie, Barbie mesék, egyszer volt sorozatok
2012. ápr. 14. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Fiam a Bob, a mestert szereti legjobban, de jöhet Sam, a tűzoltó, T-rex expressz, Kisvakond, Caillou, Bajkeverő majom, Arthur.

Nekem is ezek a kedvenceim, B és B-tól kiráz a hideg, Thomastól sikítani tudnék (sajna ezt a fiam szereti).

2012. ápr. 14. 22:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Locsifecsi Márta nekem is tetszik, a Thomast nem bírom, meg a Noddy-t, Sam, a tűzoltót. A Franklint meg egyenesen utálom :)
2012. ápr. 15. 00:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Oscar, Locsifecsi Márta, Leon the Lion, Sabrina, Bibi és Tina, Noukie! Jaaaa és a legtöbbet éneklem neki..... Naíakkor tapsol meg vísít! A woodlikat z apjával mi néztük meg vártuk szerintem jobban :D Kár hogy nincs :(
2012. ápr. 15. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!