Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lesz ma a családi program...

Mi lesz ma a családi program nálatok?

Figyelt kérdés
Mit lehet csinálni ilyen rossz időben?nem akarunk itthon ülni:(
2012. ápr. 14. 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Bontják a fűtést a férjem és apósom. Én meg a lány szerintem megszökünk, és "plázázunk" egyet. A nagy ma mamázik, ők elvileg ma kocsit bütykölnek:)
2012. ápr. 14. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Ma nálunk is fiús-lányos külön program van. Apa és a éves kisfickó az imént indultak anyósékhoz, én meg a 3.5 éves lánnyal várjuk az unokahúgom érkezését, és ma hármasban "csajoskodunk" itthon. Megígértem az uncsimnak, hogy segítek befesteni a haját, végre megengedték neki az anyjáék, de jobb, ha nem bízom egyedül rá, nekem úgyis van rutinom. Aztán megmutatok neki néhány sminkelési trükköt, mert kezdem unni, hogy néha úgy néz ki, mint egy pandamaciba oltott k*va. Gondolom a kicsilányt is kikenjük picit, aztán míg ő ebéd után alszik mi trécselünk, ha felébredt, sütünk vmi nyalánkságot. hát kb ennyi. TEgnap mindent megfőztem, kitakarítottam, a hétvégére direkt nem hagytam semmi tennivalót.

Holnap délelőtt ejtőzünk, alvás után bábszínházba megyünk.

2012. ápr. 14. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:

az én férjem sajnos dolgozik még ma

ezért 2 éves lánykámmal ütjük el az időt

bilizünk és az a babáira húzogatom fel a bugyikat bíztatás gyanánt, közben próbálom csillapítani a hányingeremet ugyanis érkezik a kistesója, 10 hetes vagyok és néha örülök ha élek,.

délután ha felébredt a leányzó sütök husit,meg fasirtot tepsis krumplival vacsira, és várjuk apát haza

itt esik az eső egész nap, nagyon uncsi itt bezárva.

2012. ápr. 14. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Nállunk szerencsére csak éjszaka esett az eső és nincs is hideg kint!Délelött gyorsan összedobtam az ebédet addig 2 éves fism Apával mesét néztek,duduztak,játszottak!Majd olyan 10 fél 11 fele kimentünk,gumicsizmát meg rosszabb ruhát adtam a fiamra és mehetett bele kismotorral a pocsolyába!Mondanom sem kell nagyon élvezte de ez nekünk majd mindennapi program(ha nincs eső csinálok én pocsolyát az udvaron)

Fél 12 fele kimentünk a helyi off-road versenyre gondolhatjátok ,hogy ezt hogy élvezte a fiam!

1-kor hazajöttünk,ebédeltünk és lefektettem a fiam!ha fel kel írány vissza az off-roadra!

2012. ápr. 14. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Délelőtt a férjem kiment a piacra a babával, én addig eltettem azokat a ruhákat, amelyek már kicsit szűkek rá, és előszedtem azokat, amelyekbe lassacskán belenő, meg takarítottam, ilyesmi. Amikor hazaértek, én megfőztem a lecsót, baba lefeküdt aludni, a férjem pedig olvasni.

Délután megyünk a nagyihoz kertészkedni.

2012. ápr. 14. 15:08
 6/6 anonim válasza:
Már kész van az ebéd. Várom az unokákat betűleveses paradicsomlevessel és brassói apró pecsenyével, majd indulunk a Minicitybe a Nyugati pályaudvarhoz, legutóbb is nagyon élvezték.
2012. dec. 10. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!