Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felmelegített üveges bébikaját...

Felmelegített üveges bébikaját visszatehetk a hűtőbe akkor ha az egészet felmelegítettem, de csak a felét ette meg?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen bele evett,de nem kellett neki.
2012. ápr. 13. 15:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Halas...!
2012. ápr. 13. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha kihűlt,és rögtön hűtőbe teszed akkor nem lesz baj.De már csak holnap használhatod fel,utána kuka!Én is csináltam már így a paradicsompürét hallal.Nem lett semmi bajunk :)
2012. ápr. 13. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
En is odaadom meg igy masnap, vagy sokszor aznap este vacsira. :-)
2012. ápr. 13. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
en se tudtam,vedonotol kerdeztem,a valasza-felmelegitettet NEM rakunk vissza hutobe,foleg nem,ha bele evett,ez igy hivatalosan van igy,rajtad all,megfogadod-e...
2012. ápr. 13. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Én ilyet sosem csináltam.Van porcelán tálkánk, abba kiszedtem egy üveg felét, megmelegítettem, ha kért még a lányom akkor a másik felét is odaadtam neki, de ha nem volt biztos, hogy megeszik egy egészet, akkor csak annyit szedtem ki amennyit gondoltam.

Különben nemhiszem, hogy baj lesz, de 24 órán belül próbáld meg újra adni neki és mindenképpen kóstold meg, hogy nem fura-e az íze.Ha akkor sem kéri, akkor kuka.

2012. ápr. 13. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Igen, én is így szoktam, hogy kiszedek valamennyit, megmelegítem stb, és még kért, tehát szedtem megint, megmelegítettem, beleevett és 6 falat után nem kért többet. Emelem kalapom azelőtt aki morzsára ki tudja számolni, hogy mennyit fog enni a gyereke.

2012. ápr. 14. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!