Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tej, -tojás és szója érzékeny...

Tej, -tojás és szója érzékeny babák anyukái mit adtok a gyerkőcnek enni?

Figyelt kérdés

Reggeli,tízórai és uzsonnával vagyok gondba,már teljesen kifogytam az ötletekből.20 hónapos kislányom meg már kezdi unni a vajas kenyeret,lekváros kenyeret stb.

Amúgy is elég rossz evő:(

2012. ápr. 12. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Tojásra teljesen allergiás, vagy sárgáját kaphat? Ha azt igen, azzal tudsz azért készíteni sokféle ételt.

Csak tejallergiás a fiam, de én így is szenvedek az ételekkel.

Tízóraira csak gyümit eszik, mert bőséges a reggeli. Uzsonnára rizspépet kapott sokszor, most már mást, de ti azt nem ehettek sajnos (szója joghurt).

Rizstejjel tejbegríz esetleg? Meg tejberizs?

2012. ápr. 12. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Rengeteg gyümölcsöt, zöldséget ...

A speciális tápszerből rengeteg mindent el lehet készíteni! Én még fánkot is sütöttem belőle tojás nélkül, teljesen jó volt. (Mi Pepti-Juniort ettünk, de ez már régen volt, azóta szerintem sokkal többféle tápszer van.)

2012. ápr. 12. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tej allergiás akkor hogy eheti a vajat??

Tejtermék nélkül is mindent el lehet készíteni, vagy ha máshogy nem megy akkor használj rizstejet, palacsintába, pl nem is kell tej, elég ha nagyon bubis szóda vizet raksz. Gyümölcssaláta, vagy például próbáld ki a paleolit diétát, talán lehet online recepteket találni. Nagyon finom sütiket csinálnak, mindenféle tej és gabona termék nélkül, bár a paleosok tojást esznek.

2012. ápr. 12. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt ajanlotta valaki Szoke Krisztina: Tej-, tojas- es szojamentes receptek c. konyvet. Szerintem erdemes beszerezned. Bookline-on lehet kapni. Itt a link:

[link]

2012. máj. 2. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!