Az a kisagy föle, vagy a kisagyra szerelheto, olykor dallamokat is jatszo (nem tudom mi a neve :D) "bigyo", mennyire nyugtatja meg a picurkakat? Erdemes venni?
Amennyire hozzászoktatod. Én ágyra rakható zenélő forgónak szoktam nevezni, mások is.
Lányom szereti, ha felhúzom, de nem rendszeres.
1 éves.
vannak babák, akiknek segít az elalvásban, meg imádják nézegetni.
Szerintem érdemes venni, aranyos is, nézni is jó, később játszani is vele.
teszveszen 1 ft-tól elérhető, nem pénz...
Kislányomat kb. két hónapos korától kezdte érdekelni, addig gyakorlatilag rá sem bagózott, hiába húztam fel százszor. Viszont, mióta "felfedezte", azóta imádja, nézi nagy szemekkel, és beszélget a forgó csacsikkal. :-) Általában felkelés után szoktam felhúzni Neki többször.
Szia!
Nekünk nagyon bejött:) Imádta a lányom a repülő macikat! Én is imádtam, mikor 7 hetes korában 2,5 percre el tudtam távolodni az ágyától, majd újra felhúztam, és így tovább:)! Jó lenne, ha azt is ráírnák a vásárlásnál a dobozra, hogy hány percig bírja egy húzásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!