Mit jelent a Stokke Xplorynál a lépcsőzési funkció? Hogy kell elképzelni?
Azt jelenti, hogy a hátsó, nagyobb kerekeit az első mellé tudod csukni és úgy le, illetve felhúzni a lépcsőn. Így néz ki:
Ugyan ez a régebbi típus, de az új EVO-nál is így működik.
Mi sokszor használjuk, olyan helyen lakunk, ahol boltba, gyógyszertárba csak lépcsőn tudunk bejutni és így nagyon praktikus.
Más babakocsinál lehet pattog a feje, én ennél nem tapasztaltam ilyet, pedig volt, hogy aludt a gyerek benne
. Az sem igaz, hogy bármelyik babakocsival meglehet csinálni, nekünk van egy másik is, azzal nem lehet. Nem mind1 hogyan alakul a babakocsi súlypontja, de ebbe elég reálisan belegondolni is...
Bugaboo, ugyan ezt a funkciót tudja, de simán fellépcsőztetem a két hátsó nagykereken, sőt most már a mezei sportkocsit is.
Megmondom őszintén, megvettem a 300.000 Ft-ős babakocsit, majd egy 18.000 Ft-os esernyőkocsit, és az utóbbit jobban szeretem, mert kicsire csukható, könnyű, kényelmes lányomnak ez is! Ha még egy babám lesz, inkább veszek az esernyő kocsiba ég textil mózest, és azt használom, mert praktikusabb!
Pláne Bp. Belváros, volt hogy be akartam ugrani a boltba egy üdítőért, és annyira szűk volt az ajtó, az előt, alig fértem el a babakocsival! Na meg a villamosra sem mindegy mit emelek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!