Meddig kell használni az Avent 1 lyukú cumit? A gyerek hány hónapos koráig?
4 hónapos a kislányom, anyatejes, de üvegből issza..szerintetek lehet már a 2 lyukú cumit használni?
köszi
köszönöm:)
nem találom a papírt, ami a dobozban volt, hogy meddig ajánlják...
TEnyleg nincs olyan, hogy meddig kell. Addig, amig a babadnak ez eleg, vagy amig a kettes meg tul gyors. Eszre fogod venni mind a kettot.
Egyebkent elvileg egy honapos kortol aljanlja az avent a ketteset, harom honapos kortol a harmasat.
Nekunk kettesre valtani kellett hamar, negy hetes volt a fiam. Mondjuk nagy baba is volt es sokat is evett, sirt, szenvedett es izzadt az egyes cumival. Viszont most mar lassan het honapos lesz, reggelre jo mar neki a harmas, akkor gondolom nagyon ehes es gyorsan iszik, estere meg mindig kettes kell, mert akkor mar beszunyokal eves kozben es zavarja, hogy a harmasbol omlik a tej. Kifolyik a szajan.
Vizhez es teahoz meg mindig az egyeset szereti, de a kettessel is szepen iszik.
Maskor mar nem hasznalunk cumisuveget, szerintem el sem fogunk jutni a negyeshez, ha igy folytatjuk...
próbáld meg, először fura lesz neki a 2-es, de hamar megszokja. én elmesélem hogy jártam. az én fiam is üvegből kapta a tejet. 2-esből evett még 4 hós korában is, mert nem is gondoltam rá, hogy váltanom kéne megint felfelé. egyszercsak azt vettem észre, hogy nem eszik rendesen. kevés mennyiségeket evett, és még mindig 3 óránként. akkor gondoltam megpróbálom a másik fajta aventest, azt a variábilist. és egyszer véletlenül a hármas fokozatán adtam neki, bevágta a teljes adagot. így jöttem rá, hogy azért nem evett, mert egyszerűen megúnta, és inkább abbahagyta. utána nem volt gond, mert gyorsabban jött neki a kajci:-)
szóval inkább válts neki minél előbb, nehogy ti is így járjatok. lehet, hogy az első néhány alkalommal folyni fog a tej a szájából, ne ijedj meg, viszonylag hamar megtanulja a gyorsabb folyást kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!