Érdekel még valakit a 0-6 éves korú gyerekeknek indított könyves játék?
Tudom, hogy volt már hasonló kérdés, de ha valaki lemaradt róla, annak most én is felajánlanám ezt a lehetőséget.A lényege az, hogy egy levelet kell elküldeni 6 emberkének majd azok mindegyike is elküldi 6 emberkének. így 6*6 emberkétől várható egy mesekönyv.
Neked pedig annak kell egy könyvet küldenek, aki annak küldte, akitől te kaptad a levelet.1 könyvért 36? Nem rossz..
Akinek én küldtem könyvet, annak jó tapasztalati vannak, elég sok könyvet kapott már.
Sajnos ide hozzám sokára ért el ez a levél, mert a kisgyerekes ismerőseim nagy része már megkapta, ezért még néhány levél még gazdára vár:-)
Ha valakit érdekel, írjon!!
UI.:Az én lányom fél éves..
volanita@gmail.com
Bocsi, de én nem kaptam egyetlen egy darabot sem, pedig becsületesen postáztam a leveleket, és küldtem a drága könyvet. ENNYIT ERRŐL A JÁTÉKRÓL!!!
MÉLYSÉGESEN CSALÓDTAM BENNE!!!
Kicsit nem szép dolog, hogy pár órával azután írod ki, hogy én kiírtam. -szerintem
Amúgy nem a játékban kell csalódni, hanem az emberkben, akik ennyit nem tudtak megtenni a gyerekek kedvéért...
Ne haragudj, de nem olvastam a mai kérdéseket, egyáltalán nem volt szándékomban hogy keresztbe tegyek neked.
Azért kérdeztem úgy,hogy érdekel-e még valakit a játék, mert vagy egy hónapja olvastam ezt a kérdést..
De úgyis rajtad múlik, hogy elhiszed-e, nem szoktam bántani az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!