Sömörös kiütés piros foltokban és mintha száraz is lenne a bőre, lehet tejallergia?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 13:48
1/22 anonim válasza:
Szerintem nem az, nekünk is volt ilyen. a doki szerint csak érzékeny a bőre. Minden fürdés után a még nedves bőr testápolóval be kellett kenni és elmúlt. Kb. egy hónap alatt.
2/22 anonim válasza:
szia!
az én fiam 10 hós.
tegnap voltam vele éppen bőrgyógyásznál, mert ilyen volt a bőre. Azt mondta ekcémára hajlamos a bőre. Kapott testápolót és fürdetőt.
3/22 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy inkább ekcéma-szerű, amit leírtál, a tejallergia nem ilyen. Tudom, nekünk mindkettő volt. A-vitaminos testápolóval (gyógyszertári) szépen lehet kezelni
5,5 hós babás
4/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor megnyugodtam,de azt hiszem dlután megmutatom az orvosnak.
2009. jún. 17. 14:09
5/22 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál beküldött minket bőrgyógyászatra,mert seborrhoeás dermatitisre gyanakszik.
Tapasztalat?
2009. jún. 17. 21:58
7/22 A kérdező kommentje:
Azt mondta,érzékeny a bőre,szerinte örökletesen.De nem értem miért most jött ki és miért csak a hátán?Ezt ő sem érti ezért küldött minket el bőrgyógyászhoz.Ők hátha többet tudnak mondani.
2009. jún. 18. 07:52
8/22 anonim válasza:
megint én vok.
köszi hogy írtál. Amit mi kaptunk testápoló egy éjszaka alatt is már csodát művelt. Annyira kellemes volt utána a bőre, és már most szebb a kis teste:)
9/22 A kérdező kommentje:
Remélem nekünk is hamar rendbejön,most megyünk délelőtt.
2009. jún. 18. 08:03
10/22 anonim válasza:
nem lesz gond!
majd írd meg légyszi hogy mit mondott a doki
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!