Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rajtam kívül még valaki, aki...

Rajtam kívül még valaki, aki nem kapott kompenzációt?

Figyelt kérdés

Tombol bennem rendesen az ideg. Ma utalta a munkáltatóm a

gyedet, és nem kaptam kompenzációt. Se erre a hónapra, se visszamenőleg. Értesítést sem kaptam, hogy ne lennék rá jogosult.

Nem tudom Őket felhívni, hogy ez miért van.

2012. ápr. 6. 14:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor be kell menned, és az asztalra csapni, mert erre nincs magyarázat...
2012. ápr. 6. 15:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Mennék én, ha a cég nem 250 km-re lenne.
2012. ápr. 6. 15:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Aki kártyára kapja a pénzt ott az sms nél fel van tüntetve,hogy gyed és gyed kompenzáció?Vagy simán abból tudjátok,hogy több pénz jött?Bocsi,hogy bele kérdezek a kérdésbe.
2012. ápr. 6. 16:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt feltüntetve, csak a szokásos szöveg: munkabér átutalás.
2012. ápr. 6. 22:49
 15/18 anonim ***** válasza:

A 9. válaszolónak:

"A Nyilatkozat I. blokkjának 1. pontjában csak abban az esetben jelölheti meg az igen választ, ha 2011. évre

vonatkozóan ténylegesen igénybe vette az adójóváírást, függetlenül attól, hogy havonta vagy az

adóbevallás benyújtásakor egy összegben érvényesítette."

ez az idézet a GYED kompenzációs nyomtatványból van.

2012. ápr. 7. 22:20
 16/18 kíváncsicska ***** válasza:
Én sem kaptam!!A héten megyek be a munkaadómhoz aztalt burogatni mert velem állandóan szívóznak,és most telt be a pohár.De előtte az OEPnél érdeklődök leadták-e a papírom.De ha nem akkor nagyon megjárják!!!!!!!!
2012. ápr. 11. 23:33
 17/18 A kérdező kommentje:
Én felhívtam az oep-et, azt mondták, hogy ha a munkahelyem kifizetőhely, akkor csak Ők tudják megmondani miért nem kaptam. a melóhelyemen azt mondták, majd májusban. Eddig úgy volt, majd áprilisban.
2012. ápr. 12. 10:43
 18/18 anonim válasza:

szia

én még a papírt sem kaptam vissza, ami az én példányom, mikor felhívtam őket, közölték, hogy beérkezett márc. 24-én és nem tudják miért nem postázták vissza. Írjak nekik levelet, hogy visszakapjam!!! Röhej!!! Jah és közölték, hogy nem jár komp., de határozat nincs! De te figyelj a határidőre, mert ha máj.31-ig nem küldöd vissza,akkor nem kapsz visszamenőleg, ők meg ülnek a fenekükön és nem küldik vissza nekem a papírt, nekik nincs ügyintézési határidő, csak az ügyfél figyeljen különben nem kap semmit! Jah és a kolléganőm fillérre pontosan ugyanannyi jöv.kapott 2 hét különbséggel szültünk, ő már múlt hónapban megkapta visszamenőleg!

2012. máj. 14. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!