Holnap ha nem lesz rossz idő tarját grillezünk kint soko-sok zöldséggel és salátával lesz tálalva.
Vasárnap megyünk kirándulni a maradék husiból csinálok szendvicseket meg valahol megállunk étterembe enni.
Hétfőn:sonka,tojás,bagett
Kakaspörkölt nokival
meg grízes-mézes zserbó.
Nagyjából ennyi
2012. ápr. 6. 13:47
2/8 anonim válasza:
Mi szombattól hétfőig minden nap megyünk vendégségbe,ebédre! :) De ma főzzük a sonkát,lesz főtt tojás és minden,ami egy jó húsvéti reggelihez kell.
2012. ápr. 6. 14:04
3/8 A kérdező kommentje:
Ez tök jó!:)jó étvágyat hozzá:)
2012. ápr. 6. 14:04
4/8 anonim válasza:
Holnap brokkolis hagymás pizza lesz a kaja.
Vasárnap apósomék vendégelnek
Hétfőre csak egy franciasalit dobok össze corndoggal, nekem meg a csajosnak, a fiuk úgyis teleeszik magukat a locsolkodás alatt, hozzánk meg senki nem jön, nem készülök. Esetleg egy madártejet teszek össze még nasinak.
2012. ápr. 6. 14:05
5/8 anonim válasza:
még nem teljesen tiszta a menü. Most sütöttem csokis croissant, de ez ma-holnap elfogy. Lesz krémes, anyámtól kapok sütit. Főzök husilevest, lesz rántott karaj, szeretnék csinálni göngyölt húst és majonézes gombát, illetve majonézes disznónyelvet. Sonkába tekert fetasajt is menő nálunk, azt is csinálok.
2012. ápr. 6. 14:31
6/8 anonim válasza:
Holnap paprikás csirke lesz, a köretet és az uborkasalátát a vendég barátnőm csinálja. Hétfőn anyukáméknál leszünk, tárkonyos bárányragulevest főz, utána erdélyi töltött káposzta lesz (szopi miatt ezer éve nem ettem, alig várom), vasárnap kipróbálok egy új receptet, a TV Paprikán láttam, zöldborsós bárányragu - ha kapok holnap jó bárányhúst egyáltalán.
2012. ápr. 6. 14:38
7/8 anonim válasza:
Csak ámulok! Milyen anyagi helyzetű anyukák vannak itt?? Picit irígykedem.:( Nálunk szombaton sertéspörkölt, vasárnap sonka-tojás-torma, a megszokott. Hétfőn kb ugyanez. 38 ezer a gyedem, szal abból nem lesz sem bárányhús, sem tojásból készült sütemény...
Kellemes húsvétot mindenkinek!:)
2012. ápr. 6. 15:22
8/8 anonim válasza:
Én erdélyi származású vagyok, nálunk a bárány a hagyomány húsvétkor, a sonka pl. nem. Évente egyszer készítek bárányt , két személyre nem nagy érvágás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!