Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy néz (ett) ki 3-4 hós...

Hogy néz (ett) ki 3-4 hós babátok napirendje?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 12:22
1 2
 1/16 anonim válasza:
3-4 óránként eszik. Van, hogy egész éjszaka alszik, de előfordul, ha netán éhes, hogy hajnalban 3-4 óra körül felébred. Délelőtt még alszik egy hosszabb időszakot 2-3 órát, majd a nap többi részében leginkább fenn van és csak néha alszik el 20-30 percekre.
2012. ápr. 8. 11:40
 2/16 anonim ***** válasza:

Kisfiam 4,5 hónapos. Tápszeresek vagyunk Egy ideje így néz ki a napunk.

Hajnali 4 körül eszünk

Ébredés fél nyolc, 8-kor eszünk

10 körül elalszik kb 2 órát

12 körül eszünk

2 körül ismét alvás 2,5-3 órát

Fél öt körül ismét kaja

Ilyenkor már hosszabb ideig fent vagyunk

Fél hét körül megint eszünk, ilyenkor vagy előtte vagy utána szundít 20 percet, de mostanában van hogy ez kimarad.

8-kor fürdés, megint kap tápszert és alszik is hajnali 4-ig.

Ha jó az idő akkor természetesen sétálunk is, általában ebéd után a 2 órás alvás előtt. A babkocsiban általában nem alszik el, csak nézelődik.

2012. ápr. 8. 11:53
 3/16 anonim ***** válasza:
48%
2.nek: miert kell ismet kotekedni? Ha teged zavar ez a rovidites,hat igy jartal. A kerdezon kivul sokan hasznljak, pl en is. Azert,mert te nem hasznalod,azert mas hasznalhatja. Ha nyelvtanarosdit akarsz jatszani, akkor hajra, csak ne itt!!!
2012. ápr. 8. 14:30
 4/16 anonim ***** válasza:

Kislányommal kb. így néz ki egy napunk:

Reggel 7-8 körül ébred,reggelizik aztán kb. 9 fél 10 körül alszik mégy úgy fél órát.kb. 1, 2 órát játszik (játszunk) hamizik megint és ha jó idő van kint akkor kimegyünk 2-3 órát sétálni.Hazajövünk eszik, aztán van hogy még egy kicsit kimegyünk.(napközben nem alszik túl sokat, csak a friss levegőn)6 körül viszem fürdeni,elővacsizik :) fél 9 körül ismét vacsizik, és olyan este 9-től reggelig alszik. :)

2012. ápr. 8. 14:51
 5/16 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok!

Azt elfelejtettem írni,hogy 3 hónapos. :)

2012. ápr. 8. 14:52
 6/16 A kérdező kommentje:

Főként azért kérdeztem, mert szerintem a lurkóm elég keveset alszik napközben és kiváncsi voltam, hogy másoknál ez hogy alakul.

Mi olyan 9-10 között kelünk, eszik, dél körül alszik egy fél órát, aztán megint eszik, sétálunk egy 1,5-2 órát, itt van hogy végigalussza de mostanában csak itt is kb fél órát, eszik, 6körül újabb fél óra szunya, aztán még 8 körül alszik egy fél órát, 9kor fürdés, 10-11 között elalvás.

Tehát napközben max 4-5 órát alszik rövid turnusokban.

A hót meg, hát én használom, másoktól is hallottam, nem hinném, hogy annyira magyartalan lenne. Pl hivatalos nyelvben is használják:

"kelt e hó xy napján"

Szerintem olyan, mint a hő és a hőmérséklet...

2012. ápr. 8. 17:39
 7/16 A kérdező kommentje:
jééé eltűnt a kötekedős :)
2012. ápr. 8. 17:41
 8/16 anonim ***** válasza:

Az én 4,5 hós. kislányomnak ilyen a napirendje:

-6:00-kor ébresztő :) ilyenkor eszik 180ml tápszert,büfi,tisztába teszem,visszaalszik kb. 8:00-ig és indul a nap.

Felöltöztetem miután pelust cseréltem,játszunk,hintázik addig anya rendet rak.

-10:00-kor megint eszik de csak 150ml.-t,büfi,tisztába teszem mert ilyenkor kakil mindig :)aztán alvás kb 1 órát de ha jó idő van séta vagy csak az udvaron vagyunk ilyenkor 2órát is alszik.

-12:00-kor gyümölcsöt kap kb. 140-160g-ot,büfi,tisztába teszem megint ki megy nagyival sétálni vagy feljövünk játszani,ilyenkor megint alszik kb 40percet.

-15:30-kor ismét 180ml-tápszer,büfi közben megint kakil :) aztán játék, beszélgetés, tornászás,kb.17:30-körül megint alszik 1 órácskát.Aztán fürdésig megint énekelünk,játszunk,beszélgetünk.

-19:00-kor fürdés,nagyon nagyot játszunk közben,kb. 19:30kor kapja a fincsi tejpépet 160ml-t,büfizik és alvás.Hajnal 3és4között felébred teázni és vissza alszik.

Nagyon jó kislány imádom Őt!!!:)))

2012. ápr. 8. 17:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Jelentettem!:)))
2012. ápr. 8. 17:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező: nem tűntem el és nem is kötekedtem. Csupán csak feltettem egy kérdést: miért "hós" és nem hónapos. Nem volt benne semmi éles, vagy sértő. Erre következett egy támadás ("elkövetője" büszke arra, hogy "jelentett" is:D). Tényleg nem értem, miért kell ezt rosszul értelmezni. Nyelvekkel foglalkozom, a magyart pedig szeretem, tisztelem. Rákérdeztem egy divatszóra. Ennyi.
2012. ápr. 8. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!