A hurutos köhögés mikor lesz jobb? Gyógyszerrel mennyi idő kell neki, hogy javuljon?
Szia..
Leirom nálunk mi a helyzet..én elvinném a helyedbe orvoshoz,nehogy egy hörghurutot összeszedjen..abból tüdőgyulladás...nálunk ez a helyzet,mármint hörghurut :( csak azért irtam,nem ijesztgetni akarlak.
Szóval
cebion csepp ,fluimucil 2*1/2 cs
fenistil csepp 3*8
spiropent,most hörgőtágitó kúp ezek vénykötelesek.
A köhögésre sinecodot irt fel a doktor,azt mondta azért jó,mert a letapadt váladékot hagyja kiürülni,de csillapitja a köhögést.
Mi kicsivel több,mint egy hete küzdünk..:(
Ha megengedsz egy tanácsot...én nem kisérleteznék..vinném dokihoz..hogy a megfelelő kezelést kapja..
Mielőbbi jobbulást kivánok!
Köszi!
De ezeket természetesen a dokink írta fel:) Igazából, hányással kerültünk oda, é akkor mondta hogy hurutja is van meg piros a torka, miután a hányást kikezeltük 2 nap alatt(majdnem kórház lett) utána mondta, hogy akkor a piros torokra nurofen. Másnap csak felhívtam, hogy esténként köhögés ingerlő, ő tanácsolta a ambrobene-t. Igazából az érdekelt, hogy hány nap után lesz kicsit könnyebb neki az estéje!De azért köszi!
1 hsz vok..
fura mert a kislányom éjjel nem igazán köhög hála az égnek...
De már a második beteg hetet tapossuk..megbiztatott a doki,azt mondta akár 3-4 hét lefolyású is lehet...:(
Szóval..sajnos ez eléggé elhúzódik:(
Talán annyi támpont lehet,hogy azt mondták,mikor elvittem,csütörtöki nap,hogy köv. héten kedden jobban kellene legyen már..szóval kb 5 nap és várható a javulás...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!