Allergia? Babamnak 6hos ma delelott adtam uj bebi kajat, marhahusos baba etelt,4hostol valot. A bal szeme korul kijott korbe piros pici pottyok.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 18:25
1/8 anonim válasza:
Lehet allergia. Nézesd meg dokival.
2/8 anonim válasza:
Simán lehet... marhahúst legkorábban 8 hónapos kortól lehet adni. Nézd meg a bébiétel összetevőit, hogy mi van még benne. Fontos: sose azt nézd, hogy hány hónapos kortól adható a bébiétel a gyártó szerint, hanem a hozzátáplálási táblázat a mérvadó.
3/8 anonim válasza:
Húst eleve nem szabad 6 hósnak adni!! Leghamarabb 8 hósan,akkor is csirkemellet vagy pulykamellet.
4/8 A kérdező kommentje:
baba kaja,4hostol,ne mond,nem engedelyeznek akkor!bebikaja,uveges
2012. ápr. 19. 12:43
5/8 anonim válasza:
Mar hogyne mondanam... plY lehet 4 honaposnak valo epret tartalmazo bebikajat adni, megse szabad odaadni neki.
A hozzataplalasi tablazatnak higyj, na a profit orientalt bebietel-gyartoknak!
6/8 xStefix válasza:
Egyetértek, ne az üvegen írt életkor szerint add, mert az nagyon csalóka! Sajnos engedik, de, pedig nem szabadna!
7/8 anonim válasza:
Én nem rég hallottam itt a fórumon hogy a marhahúst pl nem kaphatják tejallergiások.
8/8 anonim válasza:
Milumil táblázatom szerint mehet csirke-, pulyka- és nyúlhús 6 hónapos kortól. Marha csak 8 hónapos kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!