Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor azt mondjátok, hogy a...

Amikor azt mondjátok, hogy a babátok felült akkor azt támasztás nélkül értitek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor ül fel a baba,ha segítség nélkül,egyedül,támaszkodás nélkül ül. Nem kell és nem is szabad neki segíteni,vagy megtámasztani,mert az árt a gerincének.
2012. ápr. 5. 15:18
 2/11 anonim ***** válasza:

nem. amikor kitámaszt még, az már felülés. lényeg, hogy egyedül üljön.

amikor már nem támaszt, az pedig a stabilan ülés

2012. ápr. 5. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

lehet félreértettem.

hogy érted??? ő támaszt ki a kis kezével vagy te támasztod ki???

2012. ápr. 5. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor mondtam, hogy felült, amikor mászásból egyedül ülésbe tornázta magát és úgy is maradt.
2012. ápr. 5. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ülés támasztékkal, ülés támaszték nélkü (ez a stabilan ülés) és FELülés amikor mászásból FELül. Amikor ücsörög, mert Te ülteted az nem felülés, csak MEGülés.
2012. ápr. 5. 15:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen nem fogalmaztam pontosan,úgy értem,hogy ő ül fel csak még támaszkodik a kezével.Nem én ültettem.
2012. ápr. 5. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Az már ülés, orvos mondta Nekem. Ahogy előttem is írták, mikor nem támaszkodik a kis kezére akkor van "stabil ülés". Mi ezt 9 és fél hónaposan értük el, de kb már 8 hónapos korától felült, csak támaszkodott.
2012. ápr. 5. 20:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekem most 9 és fél hónapos a lányom és most kezdett el támaszkodva megülni ,remélem nem vagyunk lemaradva:(
2012. ápr. 5. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:

dehogy vagytok lemaradva! 10 hónapos korig teljesen jó, biztos másban meg ő az ügyesebb ;)

enyém 6 hónaposan ült fel így, mászásból. 8,5 hónaposan még mindig kitámasztott :)

egyszer elvittük játszótérre, fél órát hintázott és azóta stabilan ül. biztos köze van hozzá, akkor találhatta meg az egyensúlyát, szóval én nagyon tudom ajánlani a hintázást. persze csak addig amíg nem fárad el a háta!

2012. ápr. 5. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Teljesen igaza van az utolsó válaszolónak. A világon semmiről nem vagytok lemaradva. Ne haragudj, nem az összehasonlítás végett írtam, hogy Nálunk ez hogy volt, hanem csak az időintervallum miatt. A felülés és a stabil ülés közt másfél hónap telt el.

Amúgy a hinta szerintem is sokat segít, kislányunk nagyon szeret hintázni. :)

2012. ápr. 6. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!