Ti hogy oladjátok meg, hogy a babátok ne takarózzon ki éjjel? Az enyém 9 hónapos, de mindig hálózsákba kell rakjam amit utál, mert kitakarózik.
Miért utálja a zsákot? Az én lányom születése óta abban alszik, és szereti, el sem tud aludni nélküle.
Most próbálod rászoktatni? Mert az valóban nehéz lesz.
Miért utálja???
Az én 3 évesen és a másfél évesem abban alszik ők szeretik. Ügyesen mennek benne.
Én vettem a termo anyagot, vagy valamilyen plüss is jó ami meleg, és varrtam nekik egy kezeslábast. Lábán gumit húztam alulra, most is abban rohangásznak, az adom pizsire rájuk, és még soha nem fáztak meg, fel tudnak kelni benne, meg tudnak fordulni, stb. Ők is útálták a zsákot. Lányom 3,5 éves, neki kétrészest csináltam, abban alszik.
Ne gondolj nagy dologra, van overálja a kicsidnek biztosan, rajzold körbe , én a vállához tettem a hajtást (az anyag felénél lévőt, mert ugye 140 széles), így ott nem kellett varrni. Nem egy dizájn, bár a lányom kétrészese nagyon csini lett, lefényképezem ha gondolod, érdekel. Varrógéppel kb fél óra alatt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!