6hós babám miért nem eszik? Kb 2hete alig akar enni a babám és hát most voltunk kötelező 6hós vizsgálaton, nem vagyok megelégedve a súlyával.
3250g-al született most pedig 6430g.
Kislány egyébként
Reggel 5kor tápszer kb 210
10körül tejpép,amit eddig megevett most pedig a felét is úgy kell beleimádkozni kb 180-nak a felét
1-2körül valamilyen húsos bébiétel,amit eddig szintén megevett most ennek is csak töredékét eszi. 5körül tejpép ugyanúgy este8kor tápszer 210
Persze biztos a foga miatt van,de már elég régóta tart és aggódok,a doki szerint feleslegesen. Nálatok hogy van ez?
aggódok,a doki szerint feleslegesen
Egyet értek a dokiddal.
Megduplázta a súlyát. Egyrészt fogzik, így kevesebbet eszik, másrészt átlagosan fél év körül kezd lelassulni a súlynövekedés. (Számold ki, ha maradna a hízási ütem, másfél éves korára erősen túlsúlyos lenne...)
És a mozgásfejlődés is most indul be erőteljesebben, ilyenkor teljesen normális a hízás lassulása.
Jaj ne aggódj!A súlyát megduplázta, ez volt a feladata! :)
Most fogzik, normális ha nem eszik.Én lányom ilyenkor nagyon keveset eszik, szoktam is csodálkozni, hogy akkor hogyan rohangál ilyen sokat. :)
Vegyél dentonixot, azzal napi 3szor lehet kenni az ínyét, nagyon jó!És ne aggódj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!