Más is megfizette már a tanulópénzt a patikában az első orvos által babáknak felírt készítmények kiváltásakor?
jaj ne is mond...
igen már rég megfizettük.
Én szülés előtt recepre bevásároltam mindent, aztán receptre is, amiket a doki szükségesnek tartott, hát gondolhatod hogy többre jöttem ki, és alig használtunk valamit, vagy megmaradt, megromlott, stb.
Amikor meg kellene valami a patikából akkor meg persze nincsen (vizeletgyűjtő zacsi) megyeszékhelyen.
Ja és a legviccesebb és legdrágább nálunk az üvegdíj, csak azt nem értem akkor miért nem visszaváltható? Vagy az csak én nem tudom? :-)
3 hós kisfiú anyukája
Nem tudom, de én is kiváltottam ezeket az elején, de nem fizettem egyáltalán horror összeget.
2 doboz Naturlandos popsikrémet receptre múltkor 399 forintért vettem.
Gyógyszertárban dolgozom és itt Nyíregyházán ez nem ennyibe kerül!Lehet ott több a munkadíj,mert itt kevés a fizetés!Tehát valószínűleg azért annyi a munkadíj!
Csak annyit,hogy az porok és krémek keverése elég veszélyes és nem csak "kotyvasztás" mivel a szálló porokat és gázokat belélegezve eléggé roncsolja a tüdőt!Mikor babát vártam csak félidősen mentem el táppénzre,addig megbeszéltem a kolléganőimmel,hogy nem keverek veszélyeset,mert az rossz a babának!És persze nekem is!!!Tehát a munkadíjat fel kell számítani,de nem mindegy,hogy mennyit!!!!
Szia.
Igen ismerős,mikor megszületett a kislányom,akkor az orvos irt egy csomó receptet,én még a korházba voltam,és a védőnő bedobta a postaládába.A páromnak mondtam váltsa ki,mire hazaérünk.Mondtam neki,nem lesz sok !! Erre mindent kiváltott aztán 6600ft-ot fizett.... abból sokmindent nem is használtunk...
nekünk csak olyat írt a doktornéni amit el is használtunk, semmi feleslegeset nem - egyedül a hintőporból maradt- sztem az orvos is hibás aki kivetette veletek azt a sok cuccot
bár nálunk Encsen a patikusok valami tündérek és mindig megkeresik az olcsóbbat...
de mi egy tégelyes popsikrémet valami 400-500 ft-ért veszünk- ergo nincs 1000 ftos mag díj
Szia!
Hát hogy is írjam... erről szól az első hét... az én férjem is bevásárolt babahintőport, fürdetőt, alkoholt a pici köldökéhez... mindenfélét... aztán kiderült, hogy másik hintőpor is kell; de jó lenne másik krém is... nagy tanulság, de első babá(k)nál ez sajnos "kötelező tapasztalat". Tipp, testápolónak nagyon jó a sima , otthoni étolaj ; felmaródás ellen meg sodukrém , drága ; de valószínűleg a párod kapott termékmintákat a kórházban, (én is azt használom, amíg ki nem fogy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!