Melyik a legjobb gyerekülés, amit nem aranyárban mérnek?
Mivel a 9-25-ös ülések dönthetők, nem kell tudni ülnie a babának! És igen, nyugodtan lehet menetirányba tenni őket. Ha jól van megcsinálva az ülés - én linkleltem a Pierre Carden-t és az nálunk évek óta bevált, már két gyereknél használjuk - akkor tökéletesen tartja.
Az az igazság, hogy ha van egy brutális ütközés, gyakorlatilag nem véd az ülés, csak annyi, hogy nem tud kirepülni a kocsiból - a többi az autón múlik. Ha az ripityára törik, az ülés semmit nem fog megvédeni a gyereken. Ez az igazság.
A jó ülésben kényelmesen ül a csemete és jól be lehet kötni, ha még pici, akkor van fejszűkítő, ami kifejezetten a kisebb buksit segít helyén tartani. A többi a Jóistenen múlik. Vehetsz több százezerért gyerekülést, nem azon fog múlni. Ha tutira csak ezen múlna, a legszegényebbek is kiizzadnák az árát valahogy. De nem lehet a legdrágább üléssel sem megvásárolni a tökéletes biztonságot.
11. válaszoló.
sajnos gabkának nincs igaza, beírod a googleba és millió cikket találsz róla!
ülni nem tudó babát azért nem lehet beültetni menetiránynak mert még nem erős a nyaka.
leírom elég brutális, bocs ha morbid leszek :SSS
ha 30-al beleszaladtok egy álló autóba ami ugye nem egy nagy karambol akkor eltörik a baba nyaka, vagy leszakad.
neten megtalálod, a töréstesztek között is.
ne éri meg!!!!!
amúgy nem minden 9-36kg-os ülés dönthető, nekünk kettő is van, egyik sem dönthető
Most gondolom, én is kapok majd a fejemre ...
Az én Férjem az igazi maximalista, ha a gyerekéről van szó, ráadásul még orvos is. Ennek ellenére az 1 éves Fiunknak egy akciós Cosatto Mo-Si gyerekülést vettünk 63 Fontért (ez szerintem bőven 30 ezer forint alatt van) azon oknál fogva, amit Gabka leírt, nem ismételem. Nem érzem úgy, hogy emiatt nem vesszük komolyan a gyerek biztonságát, csak nem dőlünk be a propagandának, ennyi ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!