Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb gyerekülés,...

Melyik a legjobb gyerekülés, amit nem aranyárban mérnek?

Figyelt kérdés
Lányom 6 hónapos, de majdnem 9 kg. Nem tudom melyiket érné meg megvenni. 0-18kg vagy várjak és vegyek 9-36kg-osat?

2012. márc. 31. 23:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A barátnőmék most vettek egy 100ezer Ft-os ülést,70ezerért,mert külföldről hozatták. Ők a legjobbat akarják a gyereknek,mint mi is. Csak hogy,nekünk nem telik rá. Az autónk sem isofixes,és nem is Mercedes,tehát attól,hogy a legjobbat akarom a gyerekemnek,max. 30ezret tudunk rászánni. Kérdezősködtem a bababoltokban,h mit ajánlanak,és kivételes módon nem akarták rám tukmálni a legdrágábbat,csak mert a törésteszt mit mutat! Azt mondták,ha a 30ezres nem lenne biztonságos,akkor egyáltalán nem árulhatnák a boltban azokat. Én is 9-25kg-ig fogok venni a lányomnak, 9 hónapos, 9 kg,de még nem ül,bár már kinőttük a hordozót. Dönthető támlásat néztem,ami fejtámasszal is rendelkezik,és szűkítővel. Tényleg? Most attól,hogy nem ül,akkor lehet menetiránnyal szemben a gyerekülésben?
2012. ápr. 1. 08:55
 12/25 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van

[link]

kaptuk,én megvagyok vele elégedve,ja és 9 hó.-s a lányom.

2012. ápr. 1. 09:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a 9-25-ös ülések dönthetők, nem kell tudni ülnie a babának! És igen, nyugodtan lehet menetirányba tenni őket. Ha jól van megcsinálva az ülés - én linkleltem a Pierre Carden-t és az nálunk évek óta bevált, már két gyereknél használjuk - akkor tökéletesen tartja.

Az az igazság, hogy ha van egy brutális ütközés, gyakorlatilag nem véd az ülés, csak annyi, hogy nem tud kirepülni a kocsiból - a többi az autón múlik. Ha az ripityára törik, az ülés semmit nem fog megvédeni a gyereken. Ez az igazság.

A jó ülésben kényelmesen ül a csemete és jól be lehet kötni, ha még pici, akkor van fejszűkítő, ami kifejezetten a kisebb buksit segít helyén tartani. A többi a Jóistenen múlik. Vehetsz több százezerért gyerekülést, nem azon fog múlni. Ha tutira csak ezen múlna, a legszegényebbek is kiizzadnák az árát valahogy. De nem lehet a legdrágább üléssel sem megvásárolni a tökéletes biztonságot.

2012. ápr. 1. 09:14
 14/25 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 1. 10:44
 15/25 anonim ***** válasza:
11.vagyok. Köszi Gabka77! Nem akarunk spórolni a gyerekülésen kedves Utolsó!,csak egyszerűen nem tudjuk honnan elvenni az árát a csúcskategóriásnak. Szerintem inkább az autón múlik a legtöbb és sebességen. Viszont 9-36kg szerintem túl nagy intervallum, a 8 éves lányunk is 23 kg,tehát maradok a 9-25kg változatnál.
2012. ápr. 1. 12:23
 16/25 anonim ***** válasza:

11. válaszoló.

sajnos gabkának nincs igaza, beírod a googleba és millió cikket találsz róla!

ülni nem tudó babát azért nem lehet beültetni menetiránynak mert még nem erős a nyaka.

leírom elég brutális, bocs ha morbid leszek :SSS

ha 30-al beleszaladtok egy álló autóba ami ugye nem egy nagy karambol akkor eltörik a baba nyaka, vagy leszakad.

neten megtalálod, a töréstesztek között is.

ne éri meg!!!!!

amúgy nem minden 9-36kg-os ülés dönthető, nekünk kettő is van, egyik sem dönthető

2012. ápr. 1. 12:54
 17/25 anonim ***** válasza:

Most gondolom, én is kapok majd a fejemre ...

Az én Férjem az igazi maximalista, ha a gyerekéről van szó, ráadásul még orvos is. Ennek ellenére az 1 éves Fiunknak egy akciós Cosatto Mo-Si gyerekülést vettünk 63 Fontért (ez szerintem bőven 30 ezer forint alatt van) azon oknál fogva, amit Gabka leírt, nem ismételem. Nem érzem úgy, hogy emiatt nem vesszük komolyan a gyerek biztonságát, csak nem dőlünk be a propagandának, ennyi ...

2012. ápr. 1. 13:14
 18/25 anonim ***** válasza:
Én inkább vennék egy használt, márkásat (Maxi Cosi, BeSafe), mint egy "no name" ülést.
2012. ápr. 1. 13:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Na használtat semmiképp nem vennék!!! El van öregedve az anyag,sokkal veszélyesebb! Én sem fogom a nagyobb lányom 8éves ülését használni,pedig középkategóriás!
2012. ápr. 1. 21:04
 20/25 A kérdező kommentje:

Ezeket néztem ki:

0-18 kg

[link]

9-36 kg:

[link]

Britax Magyarországon Römer néven fut.

2012. ápr. 1. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!