Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen méretű pelust használto...

Milyen méretű pelust használtok 10hónapos babátoknak?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság. Semmi különösebb oka nincs a kérdésnek :)
2012. márc. 31. 09:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Gőzöm sincs már, hogy 10 hónaposan hány kg volt, de 1 évesen lett pont 9 kg. 6 hónaposan 6800 g volt.

Szóval 1 évesen még 3-as Liberot hordott. Na mondjuk pár hét múlva már kicsinek bizonyult, de a 4-es meg még nagy volt rá. Kínlódtunk is...

2012. márc. 31. 22:58
 12/19 anonim ***** válasza:
4-es Babylove-s vagyok. Ő 9 hónapos 10 kiló. Még jó neki a 4-es, de szerintem már határeset. Tegnap vettem a 4+-t. Még nem próbáltam rá, de azt hiszem nekünk ez lesz a nyerő. Majd megírom.
2012. ápr. 1. 07:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Az én babám 12, 5kiló, ezért használunk 4+-ost.
2012. ápr. 1. 09:49
 14/19 anonim ***** válasza:
4-es Babylove-s vagyok...Kipróbáltam és jelentem,nekünk sokkal de sokkal jobb a 4+-os pelus mint a sima 4-es! :-)
2012. ápr. 1. 16:37
 15/19 A kérdező kommentje:
Miben más a 4+ pelus a sima 4-estől? Az én kislányom olyan 9kg. A férjem szokta venni a pelust és kérdezte, hogy hozzon-e már 4-est, de nem tűnik kicsinek még. Mert a tapadószalagok is teljesen összeérnek a pocakján. Vagy ez nem számit és már nagyobb kellene? Mondjuk most még van másfél nagy dobozos 3-as pampers, azt már elhasználjuk és utána már nagyobbat hozatok neki.
2012. ápr. 1. 18:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Azt hittem a 4-es 18 kg-ig jó.
2012. ápr. 1. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:

4-es Babylove-s vagyok:)

Én úgy veszem észre, hogy kezd kicsi lenni egy pelenka, ha a combjánál "bevág" de ez nem feltétlenül jelenti azt,hogy piros lesz ott, hanem egyszerűen látom, hogy már nagyobb kellene. Vagy az is árulkodik ha a pisi kifolyik, vagy a kaki kijön. Nem a derekánál nézem, ott tuti,hogy jó mindegyik. Nekem inkább a combocska az árulkodó. És mint írtam a pisi, pl reggelre neki már pisis a bőre a 4-es pelenkával, vagy mivel fogzik hígabb a kakija, a 4-esből már kijön, mert kicsi, az 4+-os benttartja. Én ezzel úgy vagyok, hogy megvszem amikor szükségesnek érzem, de ha tévednék és nagy (még nem volt ilyen) akkor sincs gáz, mert elteszem későbbre. Tehát nem vesztek semmit. Legfeljebb vennem kell még egy csomag olyan pelust amit használ a gyerek.

Amit most észrevettem a 4+-osnál: Több pisit bír, sokkal kényelmesebb ergo nekünk már ez kell. Illetve Neki...én már kinőttem a pelenkákat:-))

2012. ápr. 2. 08:59
 18/19 anonim ***** válasza:

MÉg mindig én vagyok, 4+-os.

Pl a nővérem fiának ebben a korban még bőven eélg volt a 3-as pelenka, mert lehet, hogy kilóban ugyanott van két gyerek, de lehet, hogy az egyik magasabb, vagy nem olyan vaskos a lába, combja. Akkor nem kell neki nagyobb. Ign lehet hordani 18 kilósan is, az van ráírva, de ha kifolyik a pisikaki, akkor csak elgondolkodsz, hogy valami nem stimmel. Hiába van ráírva, ha a gyakorlatban nem megfelelő:-)

2012. ápr. 2. 09:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi utolsó!!! Akkor rájöttem, hogy kicsi már nekünk a 3-as pelus :) Az utóbbi napokban volt, hogy kifolyt a kaki :) Pedig előtte nem szokott. Méretre nem tűnt kicsinek, na de akkor innentől áttérünk a 4-re :)
2012. ápr. 13. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!