Tapasztaltabb anyukák mint én vagyok ez a cipő járni tanuló babának jó?
Na,a Nike sem pont első cipőnek való.
Amit írt az egyik válaszoló, pl. Elefanten, Siesta, Bobby Shoes, Szamos, Szalus, Superfit, Asso...Most ezek jutottak eszebe hirtelen, de van még sok márka. Olyat vegyél ami tartja a bokát, tehát magas szárú, és kívül belül bőr legyen.
Ha csak tervezed a vásárlást, akkor lehet, hogy inkább szandálcipőt érdemesebb venned a meleg miatt.
Az árakat ne nézd, ennél olcsóbban is lehet kapni.
Nem, ez nem vmi jó! Olyat vegyél aminek jól hajlik a talpa, bőr, de puha, és tartja vmennyire a bokáját!
Én nem bíznám magam a márkára sem, mert én esküdtem a Superfit-re, már 2 ilyen márkájú cipije volt a lányomnak, és nagyon jó volt, erre vettem egyet neten, és tök kemény, hiába szép, meg a fazonja is nagyon jó. Tehát jó, ha meg tudod fogni, érezni, hogy ne legyen se túl kemény, se túl puha, szellőzzön is...nem egyszerű..:-))
de saroknál zártat vegyél majd a nyáron szandálból is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!