3 hetes kicsikém a mai napon kb másfél- két óránként akar szopizni. Mitől lehet ez? Természetesen ilyenkor mellre teszem. Lehet azért kéri ilyen gyakran a cicit, mert szomjas? Vagy ilyen gyakran lenne éhes?
Szia.Igen biztos több kajcsira van már szüksége,de az is lehet,h csak szomjas.Én majdnem 2 hónapig 2 óránként etettem a fiam,most is van,hogy 2 óra múlva kér,nem gond az anyatej másfélóra alatt megemésztődik.
Ha egyébként nem nyűgös,nem egyébb miatt sír,nyugodtan szopiztasd amikor csak ő akarja.
Ha a lakásban is meleg van, akkor szomjas lehet.
Ha nem, akkor fejlődési ugrás is lehet.
Nálunk nincs meleg a házban, 5 hónapos fiaim ma 4-5 óránként esznek és békésen elvannak közte... :-)
Szia!
Az én fiam 10 hetes,és ma ő is 2-2,5 óránként kér enni.
Ez egy ilyen nap.:-)
Ha keveset szopik, akkor szomjas:-)Meleg van, ez így is lesz nyáron. Kicsit fárasztó, de te döntesz, hogy igény szerint mell, vagy időra.
Vizet adhatsz neki kiskanálból, kell neki a folyadék is:.)
Amúgy meg lehet fejlődési ugár is, még ha korán is van, ez kb 4-5 nap alatt rendeződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!