Tejérzékeny babának lehet adni zsemlét? Szerintetek kicsi tejfehérje nem kerülhet bele az előállítás folyamán?
Figyelt kérdés
Ugye kajáknál olyat sem szabad adni, ami nyomokban tartalmazhat. Most én arra gondoltam, hogy a zsemle nem lehet ilyen? Ugyanis ok, hogy nem tesznek bele, de nem hiszem, hogy külön dagasztják a tejes dolgoktól, és akkor már kerülhet bele kicsi. Megfigyeltem, ha zsemlét kap, jönnek a tünetek, úgyhogy szerintem ez lehet a baj. Más tapasztalt ilyet?2012. márc. 30. 15:48
1/2 anonim válasza:
van olyan zsemle amiben van tej. sajnos megkell kérdezni!
úgy tudom az osanosban van
2/2 kicsiszolo válasza:
Mindig kérdezd meg, hogy van-e benne.
Sajnos sokszor a kenyérben is van, mert a kovászhoz használnak. Ja, és nem is tüntetik fel mindig.Viszont mindenhol van allergia lista a boltokban ( LIDLI is) így ha kéred Őket akkor meg tudják nézni sőt kötelességük. Ha már nem tüntették fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!