3600g körüli súllyal született fiú babád mekkora volt 3 hónaposan?
3560, és kereken 6kg volt 3 hónaposan.
Amúgy a "nagykönyv" szerint egy átlagos 3 hónapos kisfiú 6 kg:)
Köszönöm szépen.
Azért kérdezem,mert a fiam eszméletlenül nagynak tűnik.
A lányom eleve kicsinek született (2860), és mindig is kicsi volt, és lasssan hízott.
Most a fiam 3600-al született, és 3 hós korára 6kg felett lesz. De nem is ez a döbbenetes, hanem az hogy nagyon hosszú, így kb úgy néz ki amikor a kezembe fogom, mintha egy fél éves baát fognék.
3700g volt az én fiam és 54cm.
3 hónaposan 6100g volt és 62cm, jövőhéten lesz 6 hónapos és már 7500g/68cm.
Nekünk ő első baba, kvázi nincs összehasonlítási alapunk, viszont tapasztaltabbak azt mondják nagy baba.
Én viszont a háziorvosnál csomó ekkora, vagy nála is nagyobb fiút láttam (5 hónaposan)...
Érdekes, hogy a mostanában/nem olyan régen született fiúk ekkorák...
Kisfiam 3500 grammal született, és kereken 3 hónaposan már 6830 gramm volt, és 68-as rugikat kellett ráadnom. Mindenki riogatott, hogy úristen, mekkora, meg hogy milyen nagy (hozzáteszem én 155 centi vagyok, párom 176, szóval nem vagyunk egetverően magasak).
Most 2,5 éves a kisfiam, kb. 95 centi, és 15 kiló, tök átlagos. Csak az elején nagyon meglódult, de szép fokozatosan lelassult a hízás-növekedés üteme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!