Mennyi cumisüveget vegyünk?
Áprilisban fog megszületni a babánk és az egyetlen dolog,amivel gondban vagyok az az,hogy hány db cumisüveg kell?!
A barátnőim azt mondták,hogy vegyek belőle sokat,hogy ne keljen folyton mosogatnom őket.
20 darab elég lenne?
20? Tudják a barátnőid egy jobb minőségű cumisüveg+cumifej + üvegmosó és még amit hozzá lehet kapni mennyibe kerülne?!
Én úgy gondoltam, hogy fogom tudni és akarom szoptatni így 1 dbot vettem, hogy ha, még is gond le akkor legyen itthon, vagy ha el kell mennem valahova a lefejt tejet az apa is megtudja etetni vele.
10 hónapig tudtam szoptatni, utána még vettem 2db-ot a tápszernek és 1dbot a teának. Azóta is ezek vannak, csak új cumifejet szoktam venni, az üveg jól mosható, főzhető semmi bajuk.
Az enyémek is tápszeresek.
Én tápszert adtam nekik, meg kaptunk anyatejet.
Illetve már az elejétől néha kaptak teát.
Gyerekenként volt 2 darab 250 ml-es és egy darab 125 ml-es. Ez bőven elég.
20 darab? Ez most ugye vicc volt?
Én 6db-ot használtam,és naponta egyszer sterilizáltam őket.Max 7-et vegyél,de annál több biztosan nem kell,csak felesleges kiadás lenne.Ajánlom a Tomee Tipeet,nekünk nagyon bejött,mai napig (10 hós) azt használjuk.Egyébként megkérdezhetem miért lesz kezdettől tápszeres?
Nem te vagy az az anyuka aki egyszer írta,hogy magáénkórházban fog szülni,és nem akar szoptatni?
Mikor azt mondták,hogy vegyek sokat,én nem 4-5 darabra gondoltam,de tudom,hogy nekik is elég sok van otthon.
Gondoltam megkérdezem,hogy körülbelül mennyit vegyünk,mert nem akarok túl keveset,de túl sokat sem.
20 db? Minek???
Először én max. 2 db-ot vennék. Nem is biztos, hogy pont az a cumisüveg jó lesz, amit veszel. Mi így jártunk.
Megvettem az Aventből 3-at (mindenféle méretet), de a gyerek nem tudott inni belőle, fuldokolt.
Végül a MAM vált be!
Inkább vegyél 1 ilyet - 1 olyat, és majd bővíted azt, amelyikből tud inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!