Már késö elkezdeni a kisfiam fütyijén huzogatni abört? Vagy kell egyáltalán?
Szia!
Nekem is fiam van, csak azért tudom, hogy kell.
Csak ameddig a bőr engedi, mert különben berepedhet neki, ami nagyon fáj, és csíp amikor pisil.
Fürdés után kis vizes vattával kell megtörölni naponta egyszer. Nem szabad erőltetni, mert fájhat neki. Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy mire szobatiszta lesz(2-3 éves kor) addigra majd hátra lehet húzni. Addig meg nem kell aggódni.
Jó babázást
nekem mindvégig azt mondta a gyerek orvos hogy ne nyúljak hozzá, nem is tettem...
most 5,5 hós vettek tőle vizeletet és azt mondták hogy volt benne baktérium állítólag azért mert fityma szűkülete van, mert nem húzogattam most akkor döntsék el hogy mit kell tenni, az egyik ezt mondja a másik azt
szerintem kérdezz rá a gy.orvosnál
jó babázást
na erről mindenkinek más a véleménye. dokiknak is
nekünk ugyanazt mondta a dokink, mint az első válaszolónak. a kezdetektől húzni kell neki, de éppen hogy egy kicsit!!
aztán majd meg fogják nézni, ezt is minden doki máskor teszi, hogy nincs e letapadva, nem kell-e felhúzni neki. nekünk föl kellett, 1 perc volt az egész, nem sebész csinálta, hanem a dokink.
Nem vagytok elkésve,ha van elég hely a pisinek ahol kijőn,ha szinte száraz a pelusa és a vizelet csöpekben jön akkor foduly orvoshoz.
Ha minden rendben van akkor minden fürdésnél huzogazsd neki de ovatosan ameddig csak lehet.
A fiamnak 4 évesen szakadt föl telyesen.
Mindig a vizelet utja meglegyen mert másképpen föltépik neki ammi nagyon fáj majd neki es utánna is.
anno,mikor megszületett a fiam,nekem azt mondta a gyerekorvos,hogy majd ő húzza fel először 1 évesen!!!
Én nem hagytam annyiban,és 3 hónapos korától folyamatosan húzom neki,minden nap egy kicsit,óvatosan.Mire 1 éves lett,addigra szépen feljött neki,és nem volt vele különösebb gond.Mondta a dr -néni,hogy "ugye mondtam anyuka,hogy majd szépen feljön a bőr,ha én húzom fel???"
Mondtam neki:ja mert már 3 hónapos kora óta gyakoroljuk,hogy ne egy rántás legyen neki,ami fájdalmas,hanem egy folyamat,aminek jó az eredménye!!!
OFF, bocsánatot kérek: 14:11-s válaszolónak:
A kijőn, csöpekben, ovatosan, utja, ammi, utánna még esetleg elírás is lehet, de a FORDULY, HUZOGAZSD, TELYESEN ???
Kicsit figyeljünk már oda, hisz ez 8 általánosnál nem igényel többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!