A fogzás miatt piros a gyermekem popsija v. tejallergiás?
Most jön perpillanat a foga. A kis álla is ki van csattogva.
A tehéntejre allergiás - kicsattog tőle a feneke.
Evett hétfőn és kedden is pudingot (danone) és ma estére kicsattogott. Máskor is evett akkor viszont nem volt gond.
Akkor ez mitől lehet? vigyem dokihoz?
a gyereked tejallergiás, ennek ellenére danone pudingot adsz neki, most is kapott. közben fogzik és azt kérdezed tőlünk, hogy melyik ütötte ki?
hát ezt szerintem még egy jó orvos se tudná megmondani, nehogy látatlanba. de ha tejallergiája van, ne adj neki tejet (puding) mert így kizárod, hogy kinőhesse!
Vicces egy anyuka vagy... Tejallergias gyereknek puding... Fogalmad sincs, mi az a tejmentes dieta, ugye? Szegeny gyereked.
Hat, en vinnem orvoshoz, de gyorsan.
Nekem azt mondta a védőnő, attól, hogy a tehéntejre (házi) allergiás attól a boltiakra nem feltétlen...
máskor is kapott már vajat, sajtot (ezt pl imádja) és semmi baja nincs tőle!!!!
Akkor?
oké!
Amint mondtam tegnap kijött délután, ma reggelre szép lett a feneke. A bűzös hasmenés - ami a fogzáskor szokott lenni az is elmúlt.
Egyébként eszik tejcsokit, natúr joghurtot, túrót, sajtot és azoktól semmi baja nincs. Akkor jön ki ez a kiütés, mikor a foga jön.
Meg ez, hogy a tehéntejre allergiás (én írtam rosszul, mert ezt csak én mondtam, hogy az.)
Volt mikor tehéntejjel készítettem az ételt és ha hétfőn megette, akkor szerdára kiütéses lett a feneke.
Bocsi, hogy félreírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!