Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van vkinek IKEA Sniglar...

Van vkinek IKEA Sniglar pelenkázóasztala? Segítenél?

Figyelt kérdés

Van vmi súlyhatár, ameddig használni lehet? Az Ikea nem írja,hogy lenne, de az asztalon ott van,hogy 0-12 hónapos korig. Nem tudom,hogy ezt csak a hossz miatt írja vagy a súlyra vonatkozóan? Csak mert azért vannak 9 kilós 1 évesek is meg 13 kilósak is...

Fontos lenne, mert most kaptunk egyet, de 13 hónapos ikreim vannak, igaz csak 9.5 ill. 10 kilósak.

2012. márc. 28. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez melyik fajta? Az amelyik olyan, mint egy asztal csak magas? És van alul egy polc vagy mi? Mert nekünk volt olyan és inkább csak a hossz miatt írják, hogy 1 éves korig szerintem. Kilóra elbír egy 20 kg gyereket is (szárítottam azon a nagylányom haját)
2012. márc. 28. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, olyan, mint egy sima asztal, csak alul is van egy ugyanolyan polc.

Akkor köszi!!! Kipróbáljuk:)

2012. márc. 29. 07:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan van. A kislányom 18 hónapos, 13 kiló, és még használjuk! Szerintem is inkább a babák magassága miatt írták rá.
2012. márc. 29. 07:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is! Örülök,nekem most nagyon jól jött ez az asztal, csak így féltem...de már teszteltük, meg vagyok vele elégedve:)
2012. márc. 29. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyébként nagyon szuper kis pelenkázó, én imádtam, mert olyan jól lehet rá pakolni :)
2012. márc. 29. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!