Babádnál hogyan zajlott a fogzás?
Figyelt kérdés
Mikor kezdődtek az első tünetek?Folyamatosan nyűgös volt, vagy voltak szünetek?Mikor bújtak ki az első fogak?Hogyan enyhítetted a fájdalmát?Tehát minden érdekel!:)2012. márc. 28. 19:46
1/5 anonim válasza:
Az én fiam 4 hónapos kortól 1,5 éves korig minden éjjel borzasztóan rosszul aludt. Többször órákig fent voltunk, semmi sem használt. Fogalmam sem volt róla, hogy a foga, vagy nem a foga. De amióta mind kinőtt, azóta alszik rendesen.
2/5 anonim válasza:
Nálunk ez úgy volt, hogy a gyerkőc a fogzásától indulva elkezdett rágni kemény dolgokat. Nem volt folyamatos, hullámokban jött, de az a 3-4 éjjel kemény volt, mert kenegethettem géllel, adtam már neki azt a homeós nyugtatót, ringatgattam, akkor is csak nyöszörgött, fent volt szinte hajnalig. Hát ez benne van a pakliban.
3/5 anonim válasza:
Lányom elsö fogát 11 hósan növesztette. Persze voltak nyügösebb idöszakok, de ritkán. nem tudom a fogzás miatt volt-e nem mondta. Most másfél éves és 8 foga van. most is többször nyügös, de ezt sem tudom a foga miatt lehet-e. extrém helyzetek nem voltak, az ilyen nyügösségek 1-2 nap.
4/5 anonim válasza:
Ma bújt ki pont az első fogacska. Igaziból semmi különöset nem vettem észre rajta, máskor is volt már ennyire nyűgös, hiszen neki is lehetnek rossz napjai. 2 hónapja már látszott alul a 2 csík, mindig egyre kijjebb jött, egyre vastagabb, és nagyobb lett a csíkocska. Erre reggel látom, hogy félig már kint van, estére a másik fele is kijött. :) 1 tünete volt, eddig soha nem folyt a nyála, most viszont már pár napja folyt. Kiváncsi vagyok, a másik mikor jön ki, mert az úgy néz ki, mint a most kibújt fog 1 hete... 9,5 hós. Délelőtt Chamomillát adtam neki, hatott is (előtte nem nagyon adtam neki, mert soha nem voltam biztos benne, hogy a foga miatt, vagy amúgy nyűgös)
5/5 anonim válasza:
semmi baj nem volt soha, úgy jött ki mind a 20 hogy észre sem vette, 6 hósan kezdte 2 éves korára kint volt mind, nem kapott soha fájdalomcsillapítót sem (baromi nagy mákunk volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!