Lehet valahogyan babaruhákhoz jutni ingyen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok elszalajtva anyagilag, egyedülállóként minden fillér számít. Gondoltam ezek olyan dolgok, amiket a babák hamar kinőnek, ezért amolyan "fogyóeszköz". Csak azt nem tudom, hova teszik azok a háztartások ezeket a ruhákat, akiknek a babáik már kinőtték, de új gyereket nem terveznek, meg a rokonoknál sincs baba... Csak kellene, hogy legyen ilyen... Nekem meg sajnos babás rokonom nem nagyon van...2012. márc. 26. 21:54
11/15 anonim válasza:
mi kölcsönkaptunk rengeteget barátoktól, rokonoktól. tényleg nem érdemes újat venni, mert 1-2 hónap alatt kinövik.
még védőnőtől érdemes kérdezni, van olyan város, ahol náluk le lehet adni gyerekruhákat, és ők adják át rászorulóknak.
meg turkálókban is érdemes nézelődni, sokszor 200Ft/db áron adják akcióban.
12/15 anonim válasza:
Védőnő, nevelési tanácsadó, családsegítő szolgálat ezekben érdeklődnék esetleg még vörös kereszt. Sok szerencsét!
Am ha írsz privit, lehet én is tudok nektek összeszedni ruhákat, nekem lányom volt de van pár fehér és unisex holmi amire nincs szükségünk.
13/15 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Köszönöm a negatív pontozást, akkor megsúgom, azért kérdeztem hova valósi vagy, mert segítettem volna ha te is itt laksz ahol én....
14/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy lepontoztak. Én mindenkit "felfelé" pontoztam, téged is. Vidéki vagyok, de előfordulok időnként Pesten is, amikor éppen valaki felhoz kocsival, igy pl. most is.
2012. márc. 28. 20:02
15/15 A kérdező kommentje:
Találtam egz ilyet, gondoltam hátha valakit érdekel! [link]
2012. márc. 30. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!