Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy öltöztetitek fel 9...

Hogy öltöztetitek fel 9 hósotokat ilyen időben?

Figyelt kérdés
lnet voltam sétálni a kislányommal én így öltöztetem egy db hoszú ujjú bady egy vékony pulcsi vékony sapi egy harisnya és egy nadrág cipő volt lent egy nő sétáltatta a gyerekét és még téli kezeslábasba hozta le nem is kell mondanom a gyerek ordított és tiszta meleg volt a feje szegénynek

2012. márc. 26. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom 11 hónapos, és kb. ugyanúgy öltöztetem, mint te. :) Sapi is inkább csak a szél miatt van rajta, ha nem fúj, akkor nem adom rá, mert szépen süt a nap, és ki nem állhatja. :)
2012. márc. 26. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6 hós, most ebben volt: hosszú ujjú body, ujjatlan rugi, melegítő, pamut"cipő", sapi, vékony mellény. Nálunk fúj a szél, és ha nem süt a nap, kicsit hűvös van.
2012. márc. 26. 14:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat igazából csak azért kérdeztem mert szerintem ez nem normális hogy enyire beöltözteti az a nő a gyerekét és ez nem hiszem hogy jót tesz neki :( meg fog fázni ettől nem hogy kiizzad.
2012. márc. 26. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Az overál túlzás, de én melegebben öltöztetem mint ti. Azért ma nincs kánikula. Nem tudhatod, miért volt úgy öltöztetve.
2012. márc. 26. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy mint te :) Mondjuk én mindig viszek egy takarót ha esetleg hideg az orra betakarom a lábacskáját :) Ha nem fúj a szél sapi helyett fülpántot adok rá :) de az overál túlzás már.....
2012. márc. 26. 22:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 4. válaszoló sajnos tudom azért mert buta ez a szegény nő a gyereknek semmi baja ha erre gondoltál egyébként meg tél közepén volt hogy egy kis tavaszi kabátot adott rá
2012. márc. 27. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!