Heti hanyszor kap 10honapos koruli babatok husos etelt?
Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 16:32
1/5 anonim válasza:
Minden nap ebédre a főzelékébe. Mondjuk ma épp kimaradt, mert májat kapott (10.5 hónapos).
2/5 anonim válasza:
Az Én lányom még csak 6 hónapos, de majdnem minden nap kap, mert szereti. A sima főzelék nem is nagyon kell neki.Most fogjuk bevezetni a halat is.
3/5 anonim válasza:
9 hós a lányom, heti 6x kap fehérjével dúsított főzeléket, de van 1 husimentes napunk is.
Ő is eszik már májat heti 1x, és most kezdtem bevezetni a tojássárgáját. Ha ezen túl leszünk, akkor meg jön a túró és a reszelt sajt.
4/5 anonim válasza:
az én fiam 4-szer eszik húst egy héten. amikor nem kap, azokon a napokon sajt, tojássárgája és máj vagy hal, amit kap a főzelékébe.
5/5 anonim válasza:
Minden nap fozelekben.
Nagyon ritka hogy kimarad.
Olyankor hal vagy maj a menu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!