Kedves anyukák! Hozzátáplálás során tapasztaltatok banán után több órával hányást? Nálunk ez volt, aggódok. Banán alleriga? Kinőhető?
Ide írok én is, hátha valakinek is ugyanilyen problémája van. Az én babám is hányt a banántól 1-2 órával később.
Érdekes, hogy már kisebb korában kb. 4-5 hósan is kapott banánt de nem hányt. 6 hósan viszont már igen. Elsőre azt hittem, hogy kicsit megbarnult a banán és attól. Másodszorra szép sárgát adtam, de az is visszajött neki.
Latom, hogy evekkel korabbi a kerdes, de szamomra hasznos volt.
Lassan 14 honapos a kislanyom. Ez volt a 4. probalkozasunk a banannal, honapok teltek el a legutobbitol.
Mindannyiszor tobbszpri hanyas lett a vege, 2 alkalommal korhazi ugyeletre is mentunk, mert csak a 3. esetnel voltunk biztosak abban, hogy a banan a ludas.
Szoval ma ismet megprobaltuk, sikertelenuk. Megint iszonyatps rosszullet, levertseg. Kerestem a valaszokat, erre a kerdesre bukkantam.
Talan majd 2-3 evesen nekifutunk ismetelten... Talan... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!