Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jobb a babajoghurt a...

Miért jobb a babajoghurt a natúr joghurtnál (gyümölccsel)?

Figyelt kérdés

Kövezzetek meg, de 7,5 hós babámnak én bizony adtam natúr Activiát sárgabarackpürével. Tegnap délelőtt az egyik felét, ma a másik felét.

Nekem furcsa, hogy a babajoghurtot nem hűtőpultban árusítják. Igaz, nem olvastam el, miket tartalmaz, de azért ez miatt van bennem egy ?.

Olyan nagyon rossz a natúr joghurt???

2009. jún. 14. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mi az egyéves babábámmal a natúr joghurtot is imádjuk igazi gyümölccsel,meg a babajoghurtot is.Az én véleményem, hogy ne egyen a gyerek tartósítószert, de sajnos a gyümölcsjoghurtok nagy részében van valami mesterséges anyag(tarósítószer).Szóval én csak olyat veszek a babámnak, amiben nincs szinezőanyag és tarósítószer.A babajoghurtok azért nincsenek hűtőben, mert hőkezeléssel készítették, de nem tartalmaz tartósítószert.Szóval én mindig ezt nézem, hogy minél egészségesebb legyen a nasija is.Próbálok bio nasikat venni:bio buláta, bio köles, bio keksz, stb.
2009. jún. 14. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút igazad van a natúr joghurttal kapcsolatban, én is általában azt adom gyümölccsel a fiamnak. De 10 hónapos kora óta kap babajoghurtot is (nestlét), azt is imádja. Speciálisan hőkezelik az ilyen joghurtot, azért nem kell hűtőbe tenni felbontás előtt.
2009. jún. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!