Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Holdkomp! Ellene vagy mellette?

Holdkomp! Ellene vagy mellette?

Figyelt kérdés
Nem kell indokolni csak azt hogy ellene vagy mellette van e valaki... Az igazat kérem csak! Én mellette vagyok!
2012. márc. 25. 12:32
1 2 3
 21/23 anyács ***** válasza:
0%
MELLETTE! Kislányom 8hónaposan kapta meg, addig nagyon lusta volt, se nem kúszott, csak forgott. Mióta használja, már fel is tud állni....Nagyon sokat fejlődött tőle
2012. aug. 9. 10:17
 22/23 anonim ***** válasza:

"Kislányom 8hónaposan kapta meg, addig nagyon lusta volt, se nem kúszott, csak forgott. Mióta használja, már fel is tud állni....Nagyon sokat fejlődött tőle"

Ez érdekes. Bár szinte biztos, hogy ennek semmi köze a komphoz. Az én fiam is kb. 8 hónapos koráig lusta volt, utána pedig villámgyorsan el kezdett mászni, felállni, ülni. Szinte egyik-napról a másikra. Komp nélkül.

De egyébként lenne pár kérdésem, ha nem gond. Kúszik, mászik és fel is áll, vagy csak feláll a lányod? Menyi idős most?

2012. aug. 10. 22:30
 23/23 anyács ***** válasza:

Szia!

25-én lesz 9 hónapos, és már kúszik, és ha megkapaszkodik feláll. És ez mind tényleg a komp óta van, mert addig nem csinált semmit az ég világon. A kompot olyan magasságra állítom, hogy leérjen a lába, úgy közlekedik ezerrel, és ha kell neki a polcról valami, feláll benne, és leveszi...

2012. aug. 13. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!